Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Met deze armbandjes heb je nooit meer heimwee (+10% korting!)

Ben jij net als wij gek op vakantie, maar kan je nog weleens overmand worden door gevoelens van heimwee? Niet getreurd, wij hebben nu dé oplossing voor je. En ja, je kunt nog steeds op vakantie! Maar dan met één van deze sieraden, die je zulke warme herinneringen aan het thuisfront zullen geven, dat de heimwee geen kans meer maakt.

resident jewelry

Resident Jewelry

Ken jij de sieraden van Resident Jewelry al? Het merk bestaat sinds 2018, maar is geïnspireerd op het verhaal van een Tsjechische goudsmid. Vanwege de oorlog in 1969 moest hij zijn geliefde Praag en sieradenwinkeltje inruilen voor het totaal onbekende Amsterdam. Toch viel hij opslag voor de stad en haar prachtige kanalen en grachtenpanden, de architectuur en de sfeer. Hij maakte juwelen van herenhuisjes met als boodschap dat Amsterdam hem een nieuw thuis had gegeven. Met die gedachte is Resident Jewelry geboren, want we zijn allemaal residents van de wereld. 

Gebaseerd op echte huizen

Wist je dat de juwelen van Resident Jewelry gebaseerd zijn op echt bestaande herenhuizen? Je kunt de woningen dus echt terugvinden langs de Amsterdamse grachten en in de binnenstad. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Keizersgracht 407, Gravenstraat 18 en Spuistraat 294. Als dat geen geweldige herinnering aan het thuisfront is… Kies jouw favo huisje uit het assortiment en combineer deze met een door jou gekozen leren armbandje. Deze kun je in verschillende kleuren en maten kiezen, bestaande uit lichtbruin, donkerbruin en zwart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R E S I D E N T (@residentjewelry) on

Pak nu 10% korting!

En er is meer nieuws. Met onze Resident Jewellery kortingscode pakken Ze-lezeressen exclusief 10 procent korting op hun bestelling! Het is simpel, ga hier naar de website van Resident Jewelry en kies jouw favoriete armband(en) uit en selecteer ze in de juiste maat en kleur. Vervolgens kun je bij het betaalscherm onze exclusieve kortingscode 10%ZE.NL gebruiken om 10 procent korting op je bestelling te krijgen. Ideaal als cadeau of gewoon voor jezelf. Shop Ze!