WIN: Een giftvoucher t.w.v. ? 50,- van Selected LABELS

Winacties door Redactie Ze.nl

Ken jij accessoirewebshop Selected LABELS al? Deze leuke shop verkoopt kleding, sieraden en tassen van de allerhipste merken. Omdat hun site onlangs is vernieuwd mag Ze.nl vijf giftvouchers ter waarde van ? 50,- per stuk weggeven!
 
Accessoires: wij zijn er dol op! Ze maken je outfit helemaal af en kunnen nét die finishing touch geven waar je outfit om schreeuwt. Wij op de redactie hebben weer een leuke nieuwe mode- en accesoirewebshop ontdekt die we aan ons favorietenlijstje kunnen toevoegen: Selected LABELS!
 
 
Selected LABELS
Selected LABELS selecteert voor jou de meest trendy en hippe merken. Je kunt er terecht voor leuke sjaals, gave topjes en jasjes, fashionable riemen, tassen, iPhone-hoesjes en accessoires als ringen, kettingen, armbanden en horloges. En dat allemaal van de gaafste merken.
 
Onlangs is de website van deze shop helemaal vernieuwd. Styliste Chantal Bles schrijft daarbij maandelijks haar column Selected by Chantal op de site, waarin zij de meest trendy look samenstelt. Fashionista?s kunnen deze geselecteerde fashionitems en sieraden dan direct online bestellen. Bovendien krijg je bij elke bestelling een leuke goodie. (We lóóve goodies!)
 
 
Winnen
Kan de inhoud van jouw kleding- en accesoirekast wel een boost gebruiken? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op één van de giftvouchers t.w.v. ? 50,-! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl en Selected LABELS te liken op Facebook
 
Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 18 juli 2012.