WIN: Palmolive douchegels & sauna vouchers

Winacties door Redactie Ze.nl
Ken jij de nieuwe lijn van Palmolive al? Deze lijn bestaat uit heerlijke douchegels die zijn geïnspireerd op de Indiaase Ayurvedische leer. Wij mogen tien van deze setjes weggeven inclusief een saunabezoekje!

Ayurveda is een eeuwenoude leer uit India, waarbij doshas (verschillende levensenergieën) centraal staan. Deze kunnen gestimuleerd of beïnvloed worden door geuren, kleuren, yoga, massages en voeding. Het geheim ligt in een harmonieus evenwicht tussen de verschillende doshas, waardoor je je lekker in je vel voelt. Door het hectische Westerse leven wordt Ayurveda ook in Nederland steeds populairder. Vanaf nu hoef je geen ingewikkelde analyses meer te laten maken om een beetje Ayurveda in je leven te halen. Met Palmolive Ayurituel breng je de dosha-leer gewoon naar je badkamer!


Rust of prikkeling

De producten van de Palmolive Ayurituel lijn zijn afgestemd op de twee sterkste dosha-types: Pitta en Kapha. De nieuwe lijn bestaat uit twee geuren: Ayurituel Joyous (Indian mulberry & lotus flower) en Ayurituel Energy (Indian sandalwood & ginger).

Palmolive Ayurituel Joyous ruikt naar Indische moerbei en lotusbloem. Met deze bijzondere geurencombinatie kun je je volledig ontspannen. De lotusbloem staat voor reinheid en compleetheid en reikt terug naar de oorsprong van alles: de godin Lakshmi stapte in het hindoeïstische scheppingsverhaal uit een lotusbloem. Ze is de godin van geluk, de geefster van rijkdom en geestelijk welzijn, harmonie en overvloed.

Palmolive Ayurituel Energy heeft geurtonen van Indiaas sandelhout en gember, geuren die stimulerend werken en de zintuigen prikkelen. De warme, fluweelachtige geur van sandelhout speelt een belangrijke rol in de Ayurveda. Hiermee stap je fris, in balans en met nieuwe energie je badkamer uit.


Een echte reis naar India

De inspiratie voor de Ayurituel-lijn vond Palmolive in India. Een land met prachtige kleuren, exotische geuren en spiritualiteit. Een reis naar India is voor velen een weg naar innerlijke rust, acceptatie en verlichting. Via Facebook geeft Palmolive een reis naar dit bijzondere land weg. Op deze site kun je ook ontdekken welk dosha type je bent. Kijk op de Facebook-pagina voor meer informatie.

Winnen
Kun jij zo?n heerlijk pakketje wel gebruiken? Doe dan mee met onze winactie! De winpakketten bestaan uit de twee geuren Energy en Joyous en twee spa vouchers voor Thermen Holiday. Ze.nl mag namelijk tien van deze setjes weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De actie loopt tot en met 17 juli 2012.