20 hilarische én handige housewarming cadeaus

(Web)shops door Laura

Je beste vriend(in)/nicht/collega/wie dan ook heeft net een nieuw stulpje en geeft een housewarming. De grote vraag is gelijk: wat ga je cadeau geven? Jep, leuke housewarming cadeaus vinden blijft een hele opgave. Bespaar jezelf een hele zaterdag struinen door de stad. Wij verzamelden deze housewarming aardigheidjes die op de lachspieren werken, maar ook nog nuttig zijn.

 

Housewarming cadeau kiezen

Een cadeau kiezen, de een kan binnen vijf minuten iets uitkiezen en de ander heeft er slapeloze nachten door. Soms kom je spontaan een cadeau tegen dat 'perfect housewarming cadeau voor [naam]' schreeuwt en soms kun je tientallen shops van top tot teen doorspitten en kom je met lege handen thuis. Tip nummer één is om de lat niet al te hoog te letten. Hoe kritischer je bent, hoe minder opties je overhoudt. De gastheer of -vrouw verwacht niet het allerbeste cadeau van de wereld. Elk aardigheidje wordt gewaardeerd.

Persoonlijk housewarming cadeau

Een fles wijn, een plant of een IKEA-bon. Allemaal prima housewarming cadeaus, maar dat kan wel wat origineler toch? Een uniek cadeau geven biedt immers een mogelijkheid om punten te scoren. Hoe leuk zou het zijn als jouw persoonlijke cadeau een permanent en prominent plekje krijgt in het huis van jouw lieve vriend(in)/nicht/collega/et cetera?

Wat is nou een persoonlijk housewarming cadeau? Denk bijvoorbeeld aan een gedeelde hobby of interesse, een bijzonder toekomstplan, favoriete serie of een inside joke. Een alledaags object kun je ook persoonlijk maken door het te laten bedrukken. Denk aan een deurmat, mok of snijplank met een eigen boodschap. Maak je persoonlijke housewarming cadeau af met een handgeschreven kaartje met een leuke wens.

Lees ook: Lidl aanbiedingen: Kattenbed, crêpemaker, uitschuifbaar bureau