Shopspiration: 4x Scandinavische zwart-wit-looks

(Web)shops door Fleur

We houden van Scandinavische mode. We zijn verzot op zwart en wit. En we zijn áltijd op zoek naar manieren om een beetje stijlvol de week door te komen. Dus? 4x Scandinavische black and white looks voor alle soorten dagen!

We dragen het liefst waar we ons 100% prettig in voelen. En dat kan per dag verschillen. Om maar een voorbeeld te noemen: op zondag hangen we liever op de bank, de dag erna willen we shinen op kantoor. Hoe je hoe dan ook mooi voor de dag komt? Met zwart-wit zit je altijd goed. En met items in Scandinavische stijl, zoals de webshop van BON'A PARTE die aanbiedt. Inspiratie nodig? Wij geven je 4 Scandinavische looks voor alle soorten dagen met (bijna geheel) zwart-witte items. Have a nice week!

Blue Monday
Maandag opstartdag. En dat weer op gang komen, dat doen we in kleding die lekker zit, maar waar we wel goed mee voor de dag kunnen komen. Een boyfriend jeans en een makkelijk sandaaltje zijn voor het comfort, een wit overhemd en een blazertje maken je juist weer ready-to-go voor die meeting van half tien.


Thank God it's Wednesday
Yes, het is woensdag, en dat betekent dat mister Zaagmans de week weer doormidden komt zagen! Hoewel je snakt naar vrijdag, ben je genoeg op gang gekomen om in stijl naar die zakelijke afspraak te gaan. En dus tover je je kokerrok en clutch tevoorschijn. Natuurlijk combineer je die wel weer zo dat je niet té star aan dat overleg begint.
 

Casual Friday
Vrijdag, ik-maak-zelf-wel-uit-wat-ik-draag-dag. Lekker rebels, en dat zie je een beetje terug in je outfit: stoere laarzen, leren legging (wel mat, want je houdt het graag rustig) en een no nonsense-shirt. Tas in postbodestijl over je schouder en gáán.
 
Lazy Sunday
Op de laatste dag van de week is alles geoorloofd. Ja, óók op de bank blijven hangen. En dus kiezen we voor warme vesten, simpele shirts en zachte stoffen. En, vooruit, een ketting om het weekend nog een beetje te vieren.
 
Welke look vind jij het mooist?

Dit is een gesponsord artikel.