Sfeervol shoppen in een onbekende stad? Ga op Shopping Experience!

(Web)shops door Redactie Ze.nl

We shoppen steeds vaker online. Logisch, want het is snel en makkelijk. Toch is het niet hetzelfde als écht winkelen: de gezelligheid en leuke winkelstraatjes ontbreken, net als goed advies. Gelukkig is er de Shopping Experience!
 
Ontdekken
Noem iets wat vrouwen vaak graag en veel doen, en je komt op shoppen uit. Daarnaast zijn we ook dol op het ontdekken van nieuwe steden. Lekker straatjes doorstruinen die je nog niet kent en je laten verrassen door leuke winkeltjes en mooie pandjes die iedere stad zo eigen maken. Dat is meteen wat de Shopping Experiences van Ladytalk zo leuk maakt: hiermee ontdek je gezellig samen met vriendinnen, moeders, zussen of een clubje een nieuwe stad.
 
 
Shopping Experience
Iedere Shopping Experience duurt twee dagen. Tijdens die twee specifieke data zijn we in één stad. Hier wordt iedereen ontvangen op een leuke locatie met een lekker kopje koffie of thee en een gebakje. Alle shoppers krijgen een shopgids en een mooie roze shopper. In de shopgids staat een leuke route met winkels die je niet mag missen. Bij die winkels zijn er namelijk speciaal en alleen voor de Ladytalk- shoppers unieke acties. Denk daarbij aan extra kortingen, leuke cadeautjes, hapjes en drankjes en nog veel meer. Ook kun je gebruik maken van visagie en wordt er kleur- en stylingadvies gegeven. Als afsluiting van de shopdag staat er uiteraard nog een lekker drankje en wat hapjes klaar. Natuurlijk bepaal je zelf hoe je je dag indeelt. Een heerlijke verwendag wordt het dus. Zo wordt shoppen een echte beleving!

Alkmaar – stad van fashion en kaas
Op 26 en 27 september gaat Ladytalk naar Alkmaar! Deze historisch rijke stad staat dan wel bekend als dé ‘kaasstad’ van Nederland, maar is bovendien ook verkozen tot de tweede winkelstad van Nederland. LET OP: op 27 september vindt ook de Shopping Night plaats; alle winkels zijn dan tot maar liefst 23:00 uur open. Extra lang genieten dus! Naast de grote winkelcentra vind je in de kleine straatjes van het oude centrum diverse boetiekjes en restaurants waar je geweest móet zijn. Verder heeft Alkmaar mooie grachten, waar je een leuke rondvaart doorheen kunt maken. 
 
 
Ze shopt! 
Speciaal voor Ze.nl geeft Ladytalk een unieke kortingscode weg waardoor je nu met korting kunt deelnemen aan de Shopping Experience in Alkmaar. Ontvang direct 15% korting bij het bestellen van jouw ticket en beleef Alkmaar tijdens de shoppingdagen op 26 en 27 september. 
 
Wat moet je doen:
1. Ga naar 'Shopping Experience Alkmaar' op de site van Ladytalk.
2. Bestel je kaarten.
3. Voer de kortingscode in: ZESHOPT.
4. Reken af.
 
Geniet van een heerlijke dag met de voor jou uitgestippelde shoproute met leuke verrassingen en maak van je shopdag een beleving!

Meer weten over Ladytalk? Bekijk de website en volg ze op Facebook en Twitter.