Lidl aanbiedingen: Opblaasbare tent, airlounge, suikerspinmachine

(Web)shops door Laura

Saletijgers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 31 scoor je onder andere een airlounge, opblaasbare tent, suikerspinmachine voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)shop voordat het uitverkocht is. 

lidl aanbiedingen airlounge

Lees ook: Festivaltip: Bij Lidl score je nu lichtgevende sneakers voor slechts 20 euro

CRIVIT® Airlounge

Geen zin in gesjouw met zware stoelen? Neem een Airlounge! Ideaal in je tuin, in het park of om mee naar een camping of festival. Je vult de lounger met lucht door de 'zak' open te houden en een rondje te rennen. Dan sluit je 'm, rol je 'm op en klik je 'm vast. Voilà. 

Koop voor €9,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Bluetooth®-luidspreker L

Net als de airlounge onmisbaar voor de zomer: een Bluetooth-speaker. Deze luidspreker bevat True Wireless Stereo (TWS) voor de beste muziekervaring. Je kunt 'm gerust meenemen naar het zwembad of het strand: de speaker is waterdicht! Volledig opgeladen, kun je tot wel 9 uur lang muziek luisteren. 

Koop voor €25,-

lidl aanbiedingen

CRIVIT® Opblaasbare 2-persoons tent

Altijd dikke ruzie tijdens het tent opzetten? Deze tent is dan een uitkomst: je hebt 'm in no time opgezet door de handige opblaasconstructie.

Koop van €79,99 voor €49,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Platenspeler

Vroeger was alles beter: echte muziekliefhebbers zweren dan ook bij het geluid van een echte platenspeler. Anno 2019 zijn ze weer helemaal in en gemoderniseerd: deze speler heeft ingebouwde luidsprekers en USB-aansluiting voor het digitaliseren van lp's.

Koop voor 49,99

lidl aanbiedingen

Vuilnisbak met sensor

Klein gevalletje van smetvrees? Deze vuilnisbak zorgt voor extra hygiëne. Dankzij de sensor hoef je alleen maar te zwaaien boven de deksel om 'm te openen. Na 5 seconden sluit-ie weer. Easy peasy. 

Koop van €39,99 voor €24,99

lidl aanbiedingen 

CRIVIT® Roeiapparaat met luchtweerstand

Een hekel aan de sportschool? Dan breng je de sportschool toch naar jouw huis toe! Dit roeiapparaat is perfect voor een intensieve full-body workout. Hij heeft 7 functies, 10 trainingsprogramma's en een geïntegreerde tablethouder voor ongegeneerd Netflixen.

Koop voor €249,-

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Suikerspinmachine

Deze suikerspinmachine is een echte must-have op een kinderfeestje. Geschikt voor het snel maken van pluizig snoepgoed.

Koop van €24,99 voor €19,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: 20 x De leukste tasjes met dierenprint zomer 2019 onder de 40 euro