Lidl aanbiedingen: Badmode, ventilator en raamhor

(Web)shops door Laura

Saletijgers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 30 scoor je onder andere badmode, een ventilator en een raamhor voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)shop voordat het uitverkocht is. 

Lees ook: Het is... SALE! 13 x de mooiste lingerie-setjes voor de zomer met korting

FLORABEST® Serveerwagen

Een perfecte uitstalling voor lekkere hapjes en drankjes voor in de tuin, het terras of balkon. Let the gardenparty begin!

Koop van €89,99 voor €59,99

lidl aanbiedingen

POWERFIX® Raamhor 100 x 120 cm

Helemaal klaar met al die vervloekte muggenbulten? De meest effectieve oplossing is een hor te plaatsen voor je raam. Op deze manier komen die krengen er met geen mogelijkheid bij jou in.

Koop van €17,99 voor €14,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Torenventilator

De komende dagen ga je deze wel nodig hebben. Het liefst twee.. of meer! Een ventilator is onmisbaar in deze tropische zomerdagen. Sla snel je slag, want in no time zijn ze uitverkocht.

Koop voor €29,99

lidl aanbiedingen

ESMARA® Dames triangel bikinitopje en bikinibroekje

Nog een nieuwe bikini nodig? Kijk niet verder, want bij Lidl koop je nu een paar leuke bikini's voor een heel zacht prijsje. Met deze vier kleuren kun je lekker mixen en matchen!

Koop het bikinitopje voor €4,99

Koop het bikinibroekje voor €4,99

lidl aanbiedingen

lidl aanbiedingen

Dashcam

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg ervoor dat jij niet ten onrechte beschuldigd wordt (of spoor de schuldige op) met deze dashcam. Vooral handig in de vakantieperiode!

Koop voor €39,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: WIN: een supertoffe speaker van JBL ter waarde van €149