Top 5: seksstandjes met de vrouw bovenop

Intiem door Anne-Fleur

Tijdens de seks is het soms fijn als de man het werk doet en jij lekker kan blijven liggen. Toch is het ook goed om af en toe eens even de leiding te nemen en er zelf bovenop te klimmen. Extra spanning en sensatie is gegarandeerd. Heb je wat inspiratie nodig? Dit zijn de top vijf seksstandjes met de vrouw bovenop.

Lees ook: Top 5: seksstandjes voor in de auto

Top vijf beste seksstandjes met de vrouw bovenop

Je (bed)partner heeft een mooi uitzicht, jij hebt de broek aan (een soort van dan) én het maakt je seksleven een stukkie spannender dan anders. De vrouw bovenop tijdens de seks. What's not to love? Wel snappen we dat het soms lastig is om 'snel' te bedenken wat je allemaal met je partner wil doen tijdens de daad, dus we hebben wat inspiratie voor je. Zo kun je je stiekem alvast voorbereiden voor wanneer je weer eens van bil gaat.

1. Cowgirl

Nu komen we natuurlijk ook aan bij de 'gewone' cowgirl, waarbij je bovenop klimt en lekker plaatst neemt. Super hot als je je handen gepassioneerd over je partners borstkast drapeert en je hoofd naar achteren gooit. Dit standje is een win-win, want je partner heeft een mooi uitzicht en jouw G-spot wordt helemaal gestimuleerd!

2. Reverse cowgirl

Cowgirl, maar dan achterstevoren. Het enige wat je hoeft te doen is je lichaam 180 graden draaien en voilà: je zit in de reverse cowgirl-positie. Door deze houding zal het edele deel van je vriend groter aanvoelen (score!). Maar... de reverse cowgirl is een win-winsituatie. Vooral de billenman zal fan zijn van dit standje: hij heeft namelijk een fenomenaal uitzicht op jouw derrière.

3. Reverse missionaris

Missionaris: wanneer de man bovenop de vrouw ligt. Als je samen omrolt kom je in de zogenaamde reverse missionaris. Nu ben jij on top. Zet je knieën op het bed zodat jij (of hij) gemakkelijker kan bewegen. Deze variatie op de cowgirl is ideaal als je houdt van intieme seks. Je hebt namelijk volop oogcontact en de mogelijkheid om elkaar te zoenen en lieve (of dirty) woordjes in elkaars oor te fluisteren.

4. Lazy cowgirl

Neem 'plaats' in de gewone cowgirl-positie en leun voorzichtig achterover tot je met gestrekt armen op je handen kunt leunen. Neem de touwtjes in handen nemen en beweeg zelf op en neer of laat het aan je lover over. Dit standje is vooral fantastisch omdat je G-spot in deze hoek extra gestimuleerd wordt.

5. De schaar

Verandering van spijs doet eten en dat is waarom 'de schaar' zo leuk is. Je zit namelijk niet recht, maar schuin! Zo doe je het... Ga op hem zitten met je rug naar hem toe. Je linkerbeen gaat onder zijn linkerbeen door en je rechterbeen over die van hem. Dan brengt hij zijn rechterknie omhoog. Laat hem bij je naar binnen gaan en schuif jezelf tegen zijn gebogen been aan. Voor steun kun je zijn been vastpakken.