5 x redenen waarom de Tripp Trapp van Stokke nog altijd onmisbaar is

Mama door Michelle Bakker

Ben je een (aanstaande) mama, dan moet het wel heel raar zijn gelopen wil je nog niet van de Tripp Trapp van Stokke hebben gehoord. Een begrip in babyland! En dat deze fameuze stoel van Zweedse makelij een begrip is, begrijpen we wel. Wij leggen je hieronder haarfijn uit waarom een Tripp Trapp nergens mag ontbreken. 

1. De Tripp Trapp van Stokke is niet zomaar een stoel

Wat we zeggen: het is niet zomaar een stoel, het is een stoel met een geschiedenis die verder rijkt dan die van jou. De eerste Tripp Trapp werd namelijk al in 1972 gemaakt. Dat betekent dat ze in al die jaren genoeg ervaring hebben opgebouwd en alle mogelijkheden hebben aangepakt om van Tripp Trapp de beste stoel te maken. 


Stokke Tripp Trapp Ash Limited Edition

2. Zelfs de allerkleinste keutel kan aan tafel

Vind je het ook zo ongezellig als de baby er aan tafel niet helemaal bij kan zijn? Dat is met de Tripp Trapp dus wel even anders, want dankzij hun Newborn set schuiven zelfs de aller- állerkleinsten aan tafel voor het diner. Hoe gezellig is dat?

Tripp Trapp

3. Hij groeit gezellig met je mee

Wordt een kinderstoel na enkele luttele jaren overbodig, de Tripp Trapp koop je voor het leven. Van de newborn set voor de allerkleinsten groei je met de jaren heen door alle fases van de Tripp Trapp. Zo wordt de Tripp Trapp een vast gezicht aan jouw keukentafel. Want ja: je kunt er zelfs nog op zitten als je helemaal uitgegroeid bent. 

4. Al! Die! Kleurtjes!

Een saaie kinderstoel? Helllaaaa no, als je een beetje creatief bent kun je van de Tripp Trapp de leukste combinaties maken. Wat dacht je van een 70’s discothema a la roze stoel met een oranje kussentje? Of een groene met een geel kussen? Of een kussentje met print? Misschien ben jij juist van een clean interieur, dan is helemaal wit ook een optie. Wat ook bij jou past - er is voor iedereen een Tripp Trapp stoel te vinden.

Tripp Trapp

5. De leukste accessoires

Zoals we hierboven al zeiden, zijn er een aantal manieren waarop je de Tripp Trapp van Stokke kunt ‘pimpen’. De accessoires zijn dan ook minstens zo leuk als de stoel. 


Stokke® Munch Essentials Soft Mint

Lees ook: Koortslip bij een baby: dit kun je doen