Mama / Kinderen
Kinderen

Hebben: Lidl verkoopt nu een elektrische Audi TT voor kinderen

Nieuwsgierig of er een kleine Max(ime) Verstappen schuilt in jouw kiddo? Dan hebben we goed nieuws voor je: Lidl verkoopt nu tijdelijk een Audi TT voor de kleintjes. En geloof ons: dat wil je hebben.

Audi TT voor je mini-me

De Audi TT voor kinderen is voorzien van alle snufjes. De elektrische auto kan voor- en achteruit rijden en naar links en rechts sturen. De deuren kunnen echt open en dicht, het stuurwiel is voorzien van motorgeluiden, er is een startknop, toeter en verlichte dashboard, LED-koplamp en achterlicht. Wat wil een kind nog meer?! Niks, toch?

Cruisen tot 6 km/u

Als ouder kun je je spruit met een gerust hart laten rijden, de Audi TT voor kids is voorzien van ultra-grip rubberen ringen op de wielen die zorgen voor goede grip en voorkomen beschadigingen op de vloer en kan ongeveer een uur rijden. De auto start zachtjes op, is voorzien van twee standen (langzaam en snel) en gaat tot 6 km/u.

Dus dat betekent: racen naar de Lidl webshop voor de elektrische Audi TT kinderauto. Het is verkrijgbaar in het rood en zwart en kost €149,-. Dat kun je niet laten lopen. 

De kinderauto is alleen te koop via de online Lidl-shop en ligt niet in de winkels.

lidl audi tt voor kinderen

lidl audi tt voor kinderen

lidl audi tt voor kinderen

lidl audi tt voor kinderen

Korting voor Amsterdam Motor Show? Check het hier!