Aldi aanbiedingen week 15: de mooiste koopjes op een rij

(Web)shops door Roos

Wat is er deze week allemaal in de aanbieding bij Aldi? De Duitse supermarkt staat al jaren bekend om haar kwalitatief goede producten tegen scherpe prijzen. En met deze aanbiedingen scoor je jouw festivaltent en een hippe zonnebril voor een nóg mooier prijsje! Lees dus snel verder over onze favoriete aanbiedingen bij Aldi week 15.

aldi aanbiedingen

Designstoelen

Wist je dat Aldi ook interieurproducten verkoopt? Deze designstoelen zijn een echte eyecatcher aan je eettafel. Je kent ze vast wel van de dure designwinkels, maar bij Aldi scoor je deze week gewoon twee stuks designstoelen met massief beukenhout en kunstleer voor 69 euro per set! 

aldi aanbiedingen

Designstoelen, 69 euro

Decoratieve lamp

Van de hippe stoelen naar de hippe lampen. Hoewel deze lamp eruit ziet alsof hij regelrecht uit een designwinkel komt, koop je hem deze week bij Aldi gewoon voor 14,99. Wij zijn verliefd.

aldi aanbiedingen

Lamp, 14,99

Iglotent

Wie krijgt met dat prachtige lenteweer ook direct zin in de zomer? Mocht je een kampeervakantie of festival op het programma hebben staan en nog een tent nodig hebben, dan moet je echt even langs Aldi. Daar scoor je deze ruime vierpersoonstent maar voor 39,99. En je hebt ook nog eens drie jaar garantie. 

aldi aanbiedingen

Iglotent, 39,99 euro

Luchtbed

Het festival seizoen komt eraan! Heb jij al je kampeerspullen al op orde? Dit luchtbed met ingebouwde pomp is binnen no time opgepompt en garandeert een heerlijke nachtrust. En het allerbeste nieuws: terwijl het luchtbed zichzelf opblaast kun jij vast een drankje voor jezelf inschenken. 

Aldi aanbiedingen

Luchtbed, 39,99 euro

Elektrische koelbox

Om nog even in de zomerse festivalsferen te blijven, ben je al voorzien van een koelbox? Dit is niet zomaar een koelbox, maar een elektische. Voor 49,99 drink jij het hele festival koud bier.

Elektrische koelbox, 49,99 euro

Zonnebril

Ready for summer met deze toffe zonnebrillen. Welke is jouw favoriet? Mocht je niet kunnen kiezen, voor 3,99 per stuk kun je er gewoon meerdere halen. Had je die het afgelopen weekend maar gehad!

aldi aanbiedingen

Zonnebril, 3,99 euro

Dolce Gusto koffiemachine

Bij ons op de redactie geldt een dag geen koffie is een dag niet geleefd. Komt het even goed uit dat je deze week een Dolce Gusto koffiemachine voor maar 29,99 euro bij Aldi scoort. En je krijgt er ook nog eens 45 gratis koppen koffie bij. 

aldi aanbiedingen

Krups Dolce Gusto Piccolo, 29,99 euro

Bos 30 tulpen

Haal de lente in huis met een kleurrijke bos tulpen. Mooi voor op de keukentafel of in de vensterbank. Ga je voor rood, paars, roze of geel? Of gewoon allemaal, want deze week haal je ze bij Aldi voor maar 4,99 euro per bos van 30 tulpen.

Tulpen, 4,99 euro

Lees ook: Laat maar gieten: 16 x de leukste regenjassen