Weekend weg in Nederland: dit zijn de mooiste plekjes

Reizen door Commerciële Redactie Ze.nl

Wil je er even tussenuit, maar het liefst wel binnen Nederland? Voor een weekendje weg hoef je echt de grens niet over, want er zijn talloos veel leuke dingen in ons kikkerlandje te beleven! Toe aan iets anders dan de Veluwe? Dit zijn de mooiste plekjes voor een weekend weg in Nederland.

weekend weg in Nederland

Weekend weg in Nederland

Om er even tussenuit te piepen hoef je absoluut niet in een vliegtuig te stappen of kilometers richting het zuiden te rijden. Je hebt namelijk ook gewoon vakantieparken in Nederland waar voor jong en oud plezier te beleven valt tijdens een weekend weg in Nederland. Ga je voor een rustig weekendje weg of kies je liever voor avontuur? De mogelijkheden zijn eindeloos en dit zijn onze favorieten.

Oostappen vakantiepark Marina Beach

Dit vakantiepark is gelegen in Zeeuws Vlaanderen en van alle gemakken voorzien. Direct aan het water gelegen, is dit een ideaal weekend weg in Nederland voor waterratten en zonaanbidders. Zo kun je naar hartelust zandkastelen bouwen en zwemmen in de recreatieplas met het hele gezin. Ook met minder goed weer kunnen de kinderen hun hart ophalen in het nabijgelegen Aquadome met zwembaden en glijbanen.

Boek hier een 3-daags arrangement vanaf 57 euro!

Oostappen Vakantiepark De Berckt

Gelegen in het Limburgse dorp Baarlo beleef je een sprookjesachtig weekend weg in Nederland op vakantiepark De Berckt. Geniet met het hele gezin en ga erop uit om de omgeving te verkennen. Breng een dagje door in het subtropisch zwemparadijs, geniet van de sauna of bezoek de nabijgelegen kastelen in de omgeving.

Boek hier een 3-daags arrangement vanaf 78 euro!

Attractie- en vakantiepark Slagharen

In Overijssel ligt attractie- en vakantiepark Slagharen in een omgeving van natuur, ruimte en rust. Ontdek het attractiepark en zoek de dag daarna de rust van de Overijsselse natuur op. Ook kun je een bezoekje brengen aan een van de vele shows die het park aanbiedt. Avontuurlijk ingesteld? Ga dan tokkelen of waag je aan de 517 meter lange zipline in OutdoorCentrum Drenthe.

Boek hier een 3-daags arrangement vanaf 99 euro!

EXCLUSIEF OP ZE.NL: Boek nu voordelig met de Voordeeluitjes kortingscode!

Beeld: iStockphoto