Lifestyle / Celebs
Celebs

Wat kan hij niet: Johnny de Mol zingt voor het goede doel

We hebben hem al zien acteren en presenteren, maar Johnny de Mol kan nog veel meer dan dat. Voor stichting Het Vergeten Kind nam de duizendpoot zelf een nummer op genaamd 'Je bent niet alleen'. Benieuwd hoe de 40-jarige presentator het er op muzikaal gebied vanaf brengt en of hij net zo'n nachtegaaltje is als zijn moeder? Lees en luister dan snel verder. 

Het Vergeten Kind

Johnny de Mol stelde zijn zangkusten op de proef en niet omdat hij een nieuw carrièrepad is ingeslagen, maar voor het goede doel. Het nummer nam hij op in samenwerking met stichting Het Vergeten Kind, waar ook alle opbrengsten naartoe zullen gaan. Hij deed dat trouwens niet alleen, want ook Glen Faria is te horen én te zien in de clip. 

'Je bent niet alleen' is bedoeld om uit huis geplaatste kinderen een hart onder de riem te steken, maar ook om het probleem van het continue doorplaatsen onder de aandacht te brengen. Uit huis geplaatste kinderen belanden te vaak in een caroussel van opvang, pleeggezinnen en verschillende adressen, waardoor zij nergens echt een warm thuis hebben. Stichting Het Vergeten Kind vindt dat ieder kind een warm en liefdevol thuis verdient, waar ze ook daadwerkelijk mogen blijven.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Je bent niet alleen’ is nu overal te beluisteren!! @glen_faria en @itsbart you guys rock!! 🎼❤️😊 #hetvergetenkind

A post shared by Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) on

De Week van Het Vergeten Kind

Van 29 januari t/m 4 februari is het de Week van Het Vergeten Kind, waarin een week lang aandacht gevraagd zal worden voor het eindeloze doorverhuizen van uit huis geplaatste kinderen. Johnny de Mol en Glen Faria roepen met de campagne heel Nederland op om deze kinderen te helpen. Je kunt heel eenvoudig je steentje bijdragen, namelijk door de petitie te tekenen.

Benieuwd naar Johnny's zangkunsten? Beluister hieronder het hele nummer. 

Lees ook: The Roast of Johnny de Mol: Dit waren onze favo momenten

Beeld: Getty Images