Origineel Valentijnsdag cadeau? 5 romantische weekendjes weg met jouw Valentijn

Het is weer bijna de veertiende van de maand en dat kan maar één ding betekenen: romantiek, romantiek en nog eens romantiek. Ben je nog op zoek naar een romantische verrassing voor jouw Valentijn? Boek dan een van deze romantische dagen weg

1. Design Hotel Kasteel Coevorden

Denk je bij een kasteel aan kille ridderzalen en ijskoude stenen vloeren? Well, guess again, want Kasteel Coevorden is compleet omgebouwd tot een 4-sterren design hotel! Lees: luxueuse overnachtingen in romantische sferen en overheerlijk eten. Dat is pas écht een weekend helemaal weg.

Boek hier je trip naar Kasteel Coevorden.

2. Culinaire overnachting op Landgoed de Uitkijk

Bij Landgoed de Uitkijk draait alles om lekker eten. In het gastvrije 4-sterrenhotel geniet je van een ontbijtje op bed en diner je 's avonds met een overheerlijk culinair diner en wijnarrangement. Geniet van een wandeling in de bosrijke omgeving en ontwaak elke dag uitgerust in een van de luxueuze hotelkamers.

Boek hier je culinaire trip naar Landgoed de Uitkijk.

3. Ontdek de Gelderse natuurpareltjes op Landgoed Rhederoord

Het 3-sterrenhotel Landgoed Rhederoord staat op een van de mooiste plekken in de provincie Gelderland. Omgeven door Nationaal Park Veluwezoom, met prachtige stukken bos en heide, kun je een knisperende winterwandeling maken. Om vervolgens te genieten van een biologisch 4-gangendiner van de Chef bij kaarslicht. Als dat niet romantisch is...

Boek hier je trip naar Landgoed Rhederoord.

4. Romantische overnachting op Landgoed Westerlee

Als je ergens romantisch kan overnachten, dan is het wel op Landgoed Westerlee. In het prachtige landhuis waan je je in een aflevering van Downton Abbey. Smul tijdens een vorstelijke high tea met huisgemaakte cake, bonbons, jam en veel meer heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Maak na de maaltijd een wandelingetje door de boomgaard met oude fruitrassen en duik daarna de sauna in. En oja, alle kamers zijn voorzien van een dubbele (!) jacuzzi. Need we say more?

Boek hier je trip naar Landgoed Westerlee.

5. Luxueuze strandovernachting in het Kurhaus in Scheveningen

Als je érgens omgeven wordt door pracht en praal is het wel in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. Het stijlvolle 5-sterren hotel ligt pal aan het strand, je stapt dus zó de deur uit voor een frisse strandwandeling. Drink daarna wat op een van de vele (verwarmde) terrassen aan de gezellige boulevard en waag 's avonds een gokje in het casino.

Boek hier je trip naar het prachtige Scheveningse Kurhaus.

Staat jouw ideale romantische weekendje weg er niet tussen? Hier vind je nog meer voordelige Valentijnsdagarrangementen.