Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Je goede voornemen voor 2019 volgens jouw sterrenbeeld

Reageer 0

Dry January nu al mislukt? Woops! Maar hé... misschien was dit goede voornemen niet op jouw lijf geschreven. Of beter gezegd: het stond niet in de sterren geschreven. Juist: jouw sterrenbeeld kan onthullen welk voornemen op jouw to do-lijstje van 2019 moet staan.

goede voornemens

Lees ook: Horoscoop 2.0: Dit vertelt je ascendant over je persoonlijkheid

Welke levensverbetering 'past' bij jou én - niet onbelangrijk - kun jij een jaar volhouden? Popsugar vroeg het aan expert Tamara Trusseau welk voornemen bij welk sterrenbeeld past. 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Dit jaar liggen werk en carrière onder een vergrootglas. Is je baan nog steeds niet wat je ervan verwachtte? Krijg je die promotie maar niet voor elkaar? Zie je jezelf dit werk over tien of vijf jaar nog doen? Maak aan de hand van je antwoorden nieuwe plannen. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jouw 2019 staat in het teken van flexibel worden. Een groter aanpassingsvermogen opent nieuwe wegen naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van liefde, werk en relaties.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Kijk dit jaar kritisch naar je relaties met vrienden, familie en een eventuele geliefde(s). Pas je verwachtingspatroon aan en let daarbij vooral op romantische checklist. Doe dit en jouw 2019 zal een heel positief jaar worden vol emotionele verrijking en mooie vriendschappen.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Dit jaar liggen er kansen voor jou op werkgebied... mits je de juiste keuzes weet te maken. Pak nieuwe verantwoordelijkheden op die je niet uitputten, maar laten groeien. Overweeg om jezelf in te schrijven voor een cursus of workshop om je carrière een lift te geven.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

2019 staat bij jou in het teken van autonomie en onafhankelijkheid. En lucky for you is geld hier een groot onderdeel van. Hierbij is het wel belangrijk om flink te onderhandelen.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Jij snakt naar zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling in het begin van 2019. Grijp vooral creatieve kansen met beide handen aan, want deze zorgen voor een jaar vol ambitie en avontuur.

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Duik begin dit jaar eens in je financiën, op dit gebied heb je namelijk heel veel te winnen. Overweeg wat je écht niet nodig heb en bespaar daar fortuinen op. Het levert je namelijk een hoop vrijheid op and you'll love it.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Maak je werk in 2019 een stuk leuker: niet door op prestaties en doelstellingen te focussen, maar meer op je collega's. Babbel en borrel erop los, het maakt je lange dagen op kantoor niet alleen gezelliger maar levert ook betere resultaten als team op.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Volgend jaar kan een emotionele rollercoaster worden, maar dit levert je uiteindelijk alleen maar mooie dingen op. Vooral op romantisch vlak. Richt je op effectieve communicatie en je eigen persoonlijke groei om een langdurige relatie op te bouwen. Wie weet vind je dit jaar de stabiele factor waar je al tijden naar zoekt.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Dit jaar staat in het teken van een (t)huis make-over! Je interieur en huiselijke sfeer kunnen wel een oppepper gebruiken. Denk out of the box en tactisch om het beste resultaat te bereiken. Tegen het einde van 2019 zul je niet alleen fijner wonen in je huis, ook het warme thuis-gevoel zal sterker zijn.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Zelfreflectie staat centraal in 2019. Het gaat over alle aspecten in je leven: leg je voorgaande en huidige relaties, werk en beslissingen onder de loep om jezelf beter te begrijpen. Wat drijft jou en wat juist niet? Wat maakt je blij en waar groei jij als persoon van? Als je de antwoorden op deze vragen vindt en uitvoert, kan dit jaar niet meer stuk. 

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Op één plek blijven zit er niet voor in dit jaar. Wanderlust is jouw drijfveer in 2019. Verkennen, uitbreiden en experimenteren zorgen voor een creatief en vooral positieve 12 maanden waar je jaren later nog met heimwee op terugkijkt. 

Lees ook: Sekshoroscoop van januari 2019

Bron: Popsugar

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen