Seks & relaties
Seks & relaties

Sekshoroscoop van januari 2019

Reageer 0

Wat staat er deze maand voor jou in de erotische sterren geschreven? Staat er een stomende tijd met vuurwerk voor de deur of worden het kurkdroge dagen met je teddybeer? Een slimme meid is voorbereid: lees dus snel in onze sekshoroscoop wat je in januari 2019 tussen de lakens kunt verwachten.

sekshoroscoop januari 2019

Lees ook: Horoscoop 2.0: Dit vertelt je ascendant over je persoonlijkheid

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Na een stoffige decembermaand op seksueel gebied ben jij wel weer ready voor wat actie tussen de lakens. Je duikelt een hete kandidaat op en sleurt diegene mee naar je huis. De passie bouwt flink op als jullie op bed liggen te zoenen, totdat je iets warms op je buik voelt. Oeps… 2019 is in ieder geval spetterend van start gegaan.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De feestmaand is voorbij en de kilo’s die jij jezelf eraan hebt gegeten wil je zo snel mogelijk weer kwijtraken. En jij weet wel hoe! Tussen de lakens is voor jou de fijnste plek om die gourmetcalorieën te verbranden. Heb je geen vaste partner? Genoeg swipetime op Nieuwjaarsdag: jij begint het nieuwe jaar met een kersverse fuckbuddy. 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Kerstkind dat je bent. Jij bent dol op de feestdagen. Nu de kerstbomen, feestslingers en lampjes langzaam aan verdwijnen, dooft helaas ook het vuurtje tussen je benen. Van de vanzelfsprekende passie uit december blijft weinig over. Er zit niks anders op dan je mouwen op te stropen, een peper in je eigen achterste te steken en zelf hitte in de slaapkamer te creëren.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Stier, jij bent deze feestdagen lekker losgegaan. En nee, dan bedoelen we niet in de slaapkamer, maar eerder aan de eettafel. Geen maaltijd was jou te groot en je veegde zonder moeite de hele tafel leeg. Die calorietjes kunnen nu wel de nodige verbranding gebruiken, dus hop hop, aan het werk! En nee luilak, in standje zeester kom je er niet.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Januari wordt een sensuele maand voor Tweelingen. De orgasmes vliegen je om je oren en je lijkt er geen genoeg van te krijgen. Lang leve de vibo’s: zelfs tijdens je menstruatie kleuren niet alleen je broekjes, maar ook je wangetjes rood. Een echte schipster bevaart haar eigen rode zee, niet waar? Ship ahoy!

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Oei, die halve flex wodka vlak voor middernacht was niet zo'n strak plan. Hoewel het op dat moment het beste idee ooit leek. De volgende ochtend word je echter met een dubbele kater wakker. Niet alleen bonkt je hoofd uit zijn voegen, ook merk je al snel dat je de nacht niet alleen hebt doorgebracht... Oops! 2019 is alweer classy begonnen.

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Jij hebt zo'n hard feestje gevierd met de jaarwisseling dat je er een week uitligt, Leeuw. Eeeeven geen polonaise aan jouw afgepeigerde lijf dus. Alleen jouw trouwe vibo mag nog in jouw onderbroekje komen.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Nadat jij voor de zoveelste keer stomdronken met een foute last minute Tinderprins het bed induikt, weet jij het zeker: hier moet iets veranderen. Januari is de maand dat jij het spreekwoordelijke rotje in je reet stopt. Bye bye Tinder, hello betaald datingprofiel. Voor de Maagden in een relatie is januari D-day. De twijfels over jouw geliefde nemen alleen maar toe nu het nieuwe jaar is aangebroken. Tijd om de knoop door te hakken.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Sterretjes zul jij niet alleen klokslag 00:00 zien, want Weegschaal, januari staat in het teken van jouw achterkant. Jouw artiesteningang is opgeopend en boy, de party is on. Bottoms up!

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Na een lonely Christmas ben wel wel in voor wat actie. Een belangrijke voorwaarde om je missie te laten slagen, is dat je dat ellenlange eisenlijstje van je verbrandt. Je wilt met de ander rampetampen, niet oud worden met elkaar.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Januari is jouw minst favoriete maand. Alle feestpret is voorbij: Sinterklaas, jouw verjaardag, Kerst en Oud & Nieuw. Niet alleen je stemming heeft een flinke dip, ook jouw seksdrive gaat tot een all time low. Ga niet bij de pakken neerzitten, Boogschutter. Een feestje in je broek is met behulp van een trillend vriendje zo gepiept.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Ballend het nieuwe jaar in, het is je gelukt! Terwijl je vrienden tot in je kleine uurtjes feestten, vierde jij je eigen feestje tussen de lakens. Deze spetterende avond was een voorproefje voor wat je staat te wachten de rest van januari. Sla maar een wintervoorraad rubbertjes in. 

Lees ook: Zo hou je het ook na de kerst feestelijk in huis

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen