Seks & relaties
Seks & relaties

Sekshoroscoop van september 2018

Reageer 0

Wat staat er deze maand voor jou in de erotische sterren geschreven? Staat er een stomende nazomermaand met vuurwerk voor de deur of worden het kurkdroge dagen met je teddybeer? Een slimme meid is voorbereid: lees dus snel in onze sekshoroscoop wat je in september tussen de lakens kunt verwachten.

sekshoroscoop september

Lees ook: Dit seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Je hebt de laatste tijd rare sekuele dromen, Waterman, en dat wordt in de maand september niet minder! Wakker worden met blozende koontjes wordt bijna normaal. Als je je dromen en de werkelijkheid maar niet door elkaar haalt: je wilt die collega immers niet écht midden op de werkvloer vastsnoeren en bespringen, toch?

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Je hebt deze maand opvallend veel behoefte aan een nieuwe bedpartner. Spannend voor de vrijgezelle vissen, maar het kan problematisch zijn als je al een relatie hebt. Maar in plaats van meteen toe te geven aan deze verlangens, kun je ook kijken waar dit verlangen vandaan komt. Mocht je jouw behoefte aan een ander koppie tussen de lakens niet kunnen bedwingen, overweeg dan een leuk masker voor je partner of doe eens een blinddoekje om.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Ram, de sekssterren staan je gunstig deze maand. Is het de zinderende nazomer die je wel elke dag naar lichaamsbeweging doet smachten? Wat het ook is, je bent niet te stuiten en dat kan een probleem zijn als je een vaste bedpartner hebt: die kan namelijk op een heel ander level verkeren. Je laat je driften echter niet stoppen en pakt er gewoon dagelijks je favo vieb bij. Let's tril the night away!

Stier (21 april t/m 21 mei)

September staat voor jou in het teken van experimenteren! Het ene gaatje is immers het andere niet - dus prik en probeer jij er op los. En wat blijkt? Je blijkt best een fan van je eigen achterdeur te zijn! En dus weet je het zeker: je eigen ster krijgt de komende tijd een hoofdrol tijdens jouw seksuele escapades.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Wie of wat jou ook probeert op te winden, je broek lijkt aan je kont vastgelijmd te zijn en gaat - als het aan jou ligt - ook niet naar benee. Jij bent veel te druk in je hoofd om je bezig te houden met zulks basaal lichamelijk contact. Maar Tweelingen, denk je een beetje aan je ontspanning? Een goede seksbeurt kan ervoor zorgen dat je júist veel relaxter wordt in je bovenkamer. En als je eenmaal klaargekomen bent, weet je ook weer waar je het voor deed... 

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Ben je een beetje preuts, Kreeft? Laat de lamp eens aan in de slaapkamer! Ja, dat is even slikken als je poedeltjenaakt bovenop zit, maar ook heel intiem en spannend als je elkaar kunt zien. Laat de TL-buis liever achterwege, maar ga voor een warme - dimbare lamp. Spice up you sexlife

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Zomerkind dat je bent, wil je alles uit de laatste zonnestralen halen. In september realiseer je je dat buitenseks nog niet is weggestreept van je bucketlist voor deze zomer. Nu is het de kunst om jouw lover te strikken voor een buitenhuiselijke vrijpartij. Met de magische woorden 'Ik heb geen ondergoed aan' ligt die van hem of haar ook in no-time op de grond.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Je had het nooit van jezelf verwacht, Maagd, maar je flamoes zit in in september op slot. Door onverwachte omstandigheden in je privéleven is je onderbuurvrouw even op non-actief gezet. Gelukkig gaat deze korte sekssabbatical vanzelf weer over in de laatste week van september. 

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Terwijl het buiten nu echt begint af te koelen, loop jij (van) binnen juist warm, Weegschaal. Als herfstmens krijg jij een rode kleur op je wangen én op je oren deze maand. Sjaals, regen en vallende bladeren. You love it. Je duikt het liefst met je vlam vroeg tussen de lakens voor een lange spoon-sessie die leidt tot... Single? Je zult je tijdens de donkere dagen zonder snugglebuddy aan je zijde wat eenzaam gaan voelen. Ga niet zitten mokken, maar zet je vinger aan het werk... om jezelf een leuke date te swipen, natuurlijk! 

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Hoe hard je trekt of duwt, er komt vanaf half september opeens geen beweging meer in de private parts van je partner. Je zult de oorzaak in de spiegel vinden, Schorpioen. Was het misschien die kattige opmerking over het uiterlijk van je lief? Of die subtiele klacht over jullie vorige wippartij? Tijd voor wat quality-time, in plaats van de ander gelijk te bespringen bij thuiskomst. Je zult zien dat het vlammetje binnenkort weer goed fikt.

Boogschutter (23 november t/m 21 december) 

Nu de lange terrasavonden met vrienden minder worden, hebben jij en je schatjepatatje (of favoriete vibo) eindelijk weer tijd voor elkaar. Tja, hoe werkte dat ook alweer... een romantische avond thuis? Gordijntjes dicht, keurkaarsjes aan en handjes ónder de dekens. Op een zwoele nazomer! 

Steenbok (22 december t/m 20 januari) 

Last van een nazomerdipje, Steenbok? Met veel heimwee kijk je terug op alle onvergetelijk festivals, borrels en vakanties. Het liefst rol je op in foetushouding voor een winterslaap en kom je er pas weer uit als de eerste zonnestralen zich in mei laten zien. Ook jouw libido zit in het rouwproces. Aan jouw lijf even geen zomerse tango-dans. Laat geen spinnenwebben tussen je benen groeien, Steenbok, een vlucht naar de zon is in een wip geboekt.

 
Volg je ons (@Ze.nl) op Instagram?
Ik heb Instagram en ik volg Ze.nl
Ik heb Instagram, maar ik volg Ze.nl niet
Ik heb geen Instagram
 
 
 
 
 
 
 

Lees ook: Waarom je niet direct hoeft te stressen als je een seksdroom over iemand anders hebt

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen