Memoires van een vreemdganger deel 3: mijn jarenlange affaire met de buurvrouw

Liefde door Mark

Mijn interesse in Anna was aangewakkerd nadat ze zich letterlijk aan mij had blootgegeven voor haar slaapkamerraam. Ik wilde meer weten van mijn knappe buitenlandse overbuurvrouw en met een werkgerelateerde smoes belde ik bij haar aan.

Voor een van mijn klanten moest ik een tekst vertaald hebben naar het Frans en mijn buurvrouw was gunstig genoeg een Franse dame. Voor ik het wist zaten we samen achter haar computer de opdracht te bespreken. Maar dat vertaalwerk kon me allang niets meer schelen, ik wilde haar. Nu. Maar hoe maak je van samenwerken iets seksueels?

Terwijl we de opdracht bespraken, legde ik af en toe mijn hand op haar schouder en bovenbeen. Bij elke kleine aanraking ging ik een stapje verder. Ze deinsde niet terug en na een tijdje besloot ik het toetsenbord van haar over te nemen waarbij ik ‘per ongeluk’ haar borst aanraakte. Ik wilde zo graag weten hoe ze voelde.

De tweede keer dat ik bij haar langsging voor werk, raakte ik gefrustreerd. Ik wilde Anna! Ik besloot het directer aan te pakken en vertelde haar hoe mooi lichaam ze had. We bespraken vervolgens de keer dat we elkaar naakt voor het raam zagen en ze zei dat het een foutje was. Ze was immers getrouwd. Toch merkte ik aan alles dat zij mij ook wilde. Inmiddels stond ik tegenover haar met mijn handen op haar heupen. Ik had haar tijdens ons gesprek genoeg mogelijkheden gegeven om af te haken, maar dat deed ze niet. Voorzichtig pakte ik haar kin vast en zoende haar.   

Na de zoen vroeg ik me af of dit wel ging goedkomen. Ik liep een enorm risico door aan te pappen met de overbuurvrouw. Don’t shit where you eat zeggen ze niet voor niets. Toen ik weer thuis was, liet ik dit een paar dagen bezinken, maar een week later stond ik weer bij haar op de stoep. Ik vertelde haar dat ze geen moment uit mijn gedachten was geweest. Na een tijdje gepraat te hebben, merkte ik dat ze opgewonden werd. Aan het begin van ons gesprek zat ze nog tegen de leuning van haar stoel, maar inmiddels was ze op het puntje van haar stoel gaan zitten. Ik zag mijn kans en ging voorzichtig onder haar rokje.

We besloten al snel het avontuurtje in haar slaapkamer voort te zetten en binnen een mum van tijd lag Anna naakt op bed. Ik merkte dat ze supergeil was en liet haar eerst drie keer komen met mijn handen en tong. Hierna deed ik ook mijn eigen kleren uit en hadden we fantastische seks. Dit was het begin van onze jarenlange affaire.

Met Anna heb ik alles op seksueel gebied gedaan wat ik nog eens wilde doen. Anna was continu bloedgeil. Toch draaide de seks met haar niet alleen maar om lust, maar ook om passie. Soms besteedden we wel vier uur aan voorspel. Maar we rotzooiden ook in de sauna, deden het op het strand en zijn zelfs een keer van bil gegaan in het toilet van de trein. Anna stelde op een gegeven moment zelfs een trio voor en daar had ik wel oren naar…


Mark (37) heeft het allemaal: een fantastische baan, twee lieve kinderen en een mooie, zorgzame vrouw. Alleen over zijn seksleven valt te wensen over. In zijn column praat Mark je bij over zijn buitenechtelijke avontuurtjes. En dat zijn er best wat.  

Lees ook: 

Memoires van een vreemdganger deel 1: Het eerste avontuur 
Memoires van een vreemdganger deel 2: De sexy overbuurvrouw

Dit artikel verscheen eerder op Ze.nl.