Lifestyle / Celebs
Celebs

Oh lord: Temptation Tim werkt aan zijn tv-comeback

Mensen, mensen! Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft de smaak flink te pakken na zijn Temptation Island avontuur. Hij noemt zijn deelname "zonder twijfel het hoogtepunt van 2018" en kan dan ook niet wachten om weer terug te keren op de buis. In welk programma dat precies gaat zijn maakt hem niet zoveel uit. Oké dan, Tim.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#France #LaRhône #Vacation #TheGoodLife #Family #Hot

A post shared by Tim Wauters (@timtation_2018) on

Hoogtepunt

"Mijn deelname aan Temptation Island was zonder twijfel mijn hoogtepunt van 2018", vertelt de realityster aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws als ze vragen naar zijn jaar. "Daarnaast vond ik het meest opmerkelijke showbizznieuws dat mijn ‘Temptation’-collega Fabrizio meedeed aan ‘Dancing with the Stars’ op VIER. Ik had dat totaal niet verwacht, omdat ik weet dat Fabrizio niet echt een danser is. Maar hij is uit z’n comfortzone gestapt en hij heeft het toch maar gedaan", vertelt hij als een trotse vader.

Ook zijn andere collega Mezdi is weer met zijn kop op tv in Ex on the Beach: Double Dutch. Dat succes ziet Tim ook wel zitten. Hij steekt dan ook niet onder stoelen of banken dat hij hard werkt aan zijn tv-comeback, die hij al helemaal uitgestippeld heeft. "Mochten ze voor het tweede seizoen nog kandidaten zoeken: ik kan redelijk goed dansen, al zeg ik het zelf", grapt 'ie.

Tim op tv

Maar al zijn geld op één paard inzetten zou dom zijn. Mocht het niet lukken om de heupen los te gooien, dan ziet Timtation het ook wel zitten om mee te spelen in een film. En ach, het mag ook weer een reality format zijn. Kortom, het maakt niet uit, Tim wil gewoon weer op tv: “Ik zou in 2019 heel graag opnieuw op tv komen."

Hij heeft zelfs een wanhopige poging gedaan om als verleider in een nieuw seizoen van Temptation Island terug te keren: "Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten." Thank god.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Temptation talk #patsersonhold 👌👍🤙

A post shared by Tim Wauters (@timtation_2018) on

Lees ook: Terugblik: de meest memorabele uitspraken van Temptation Island 2018

Bron: HLN, RTL Boulevard