Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

De leukste ideeën voor 'Derde Kerstdag'

Reageer 0

Waar het precies vandaan komt weten we niet, maar sinds een aantal jaar is het hip: een Derde Kerstdag. Een extra Kerstdag om een feestje te vieren met je vrienden. Klinkt goed, toch? Dan rest nog één vraag: wat gaan we doen? Wij helpen je een handje.

kerstdag

Lees ook: Zo verliest je kerstboom minder snel naalden

Kerstfilmmarathon

Dan is dat maar uit je systeem. Bekijk even dit lijstje met alle 26 kerstfilms die Netflix rijk is. 

Cocktailfeestje

Verzamel alle drank die nog over is van het feestgebruis en houdt een cocktailparty met je beste vriend(inn)en. Dat mag ook wel na een oersaaie Kerst met de fam.

via GIPHY

Kerstmarkt bezoeken

Terwijl het voor Kerst altijd hyperdruk is op de gemiddelde kerstmarkt is Derde Kerstdag bij uitstek dé tijd om langs te gaan. Je hebt alle ruimte en tijd om op je gemakkie langs alle kraampjes te gaan. En nee, er zijn niet alleen maar kerstspulletjes. 

Restjesdag

Er wordt volop gegeten, maar toch blijft er altijd wat eten over van het kerstdiner. Zonde om weg te gooien toch. En by the way: wie heeft er nog zin om te koken? Trommel al je vrienden op en laat iedereen de lekkerste restjes van de kerstdagen meenemen. Zo eet je ook nog eens wat anders dan je eigen leftovers.

Après-Kerst shoppen

Na Kerst is het de ideale tijd nog lekker te shoppen. Iedereen ligt nog uit te buiken op de bank of is alweer aan het werk. Bovendien is er sale in overvloed. Heel handig als jij (onder andere) nog een Oud & Nieuw-outfit moet scoren. En nadat je je hele rekening hebt leeggetrokken, plof je met elkaar neer bij een leuk café voor een borrel en bitterbal.

via GIPHY

Lees ook: Dit is wanneer je officieel je kerstboom 'moet' weghalen

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen