Wij zijn fan: Slechthorende Cas is nu al publieksfavoriet bij Heel Holland Bakt

Media door Roos

Heb je gekeken? Het razenpopulaire bakprogramma Heel Holland Bakt was gisteren met ruim drie miljoen kijkers met afstand het best bekeken programma van de zondag. En dat verbaast ons niets, want wie kijkt het nou niet?! Wij in ieder geval wel en jij ook, anders had je hier vast niet op geklikt. Hoe dan ook, er is na één aflevering al een potentiële publieksfavoriet geboren, namelijk Cas.

Geen beperking

Waarom Cas? Ten eerste is hij doof, maar hij laat zich duidelijk niet beperken door zijn beperking. Sterker nog, in eerste instantie zul je niet eens merken dat Cas slecht kan horen, want hij redt zich uitstekend met twee gehoorapparaten én een doventolk. 

Daarnaast kan niemand eromheen dat Cas een kruising tussen prins Harry en Sven Kramer is. Need we say more? Het viel de jury direct al op: "Weet je op wie je lijkt?" Waarop Cas resoluut antwoordde: "Sven Kramer of prins Harry?" Zou dat zijn fanbase een handje geholpen hebben?

Publieksfavoriet

Waarschuwing: de volgend passage kan als spoiler ervaren worden. Toen Cas eenmaal het felbegeerde bakschort wist te bemachtigen was hij net zo enthousiast als wij. "Knijp me even, Janny!’’, riep hij uit. Een ding is zeker, wij hopen dat Harr... eh Cas het ver gaat schoppen.

Ook op Twitter heeft Cas er al flink wat fans bij.

 Lees ook: We're done: 7 x waarom we niet meer naar Expeditie Robinson gaan kijken