5 manieren voor intensere orgasmes - VRIJ-dag

Liefde door Laura

Het ding met seks is: het kan ook altijd beter. Vallen jouw hoogtepunten vaak in de 'wa-wa-wa-waaa'-categorie? Geen nood aan de man (of vrouw). Wij weten wat vingervulle technieken voor tenenkrommende, benenschokkende en oogwegrollende orgasmes. 

Lees ook: Geen zin in seks? Met deze lustopwekkende thee wakker je het vuurtje binnen no time aan

Randje fietsen

Het is heel verleidelijk om gelijk voor het goud te gaan, maar wanneer je tussendoor gas terugneemt zul je uiteindelijk dubbel hard beloond worden. Met de techniek randje fietsen - ook wel edging genoemd - neem je korte pauzes tijdens de seks. Wanneer je op het punt van klaarkomen staat, stop je een eventjes. Als je een beetje 'afgekoeld' bent, ga je weer door. Dit kun je herhalen zoveel als je wilt.

via GIPHY

Vibootje erbij

Wat maakt een sekspartijtje altijd leuker? Juist, even grabbelen in de 'speelgoedla' voor volwassenen. Jouw vingers of die van je lover kunnen nooit tippen aan de kracht van een goede vibo. Het meest populaire speelgoed op dit moment is de luchtdrukvibrator. Deze zuigen licht vacuüm op je clit en dankzij de pulserende bewegingen bereik je een happy ending als nooit tevoren. 

via GIPHY

Verschillende posities

Verandering van spijs doet eten! Ook op het gebied van seks. Probeer eens andere standjes uit, dit loont zich vaak in een intenser hoogtepunt omdat de druk op de clitoris verandert. Verplaats je eens naar de bank of doe het zittend in plaats van liggend. 

via GIPHY

Anal play

Niet vies van een beetje schoffelen in de achtertuin? Je anus is net als je vagina heel gevoelig voor aanraking. Masseer dit plekje zachtjes tegelijk met je clitoris en G-spot voor een fijne extra edge. Pro-tip: gebruik speciaal glijmiddel voor anale seks om lekker (en pijnloos) te glibberen.

via GIPHY

Onder de douche

De magische effecten van de douche-stralen nog niet ontdekt als tiener? Duik in de douche-cabine en trakteer jezelf op een spetterende solosekspartij. Zet de douche-kop op de massagestand en gaan!

via GIPHY

Lees ook: 16 romantische cadeaus die hij zal waarderen