Met deze lustopwekkende thee wakker je het vuurtje binnen no time aan

Liefde door Commerciële Redactie Ze.nl

Heb je tijdens die gure winterdagen nergens zin in behalve met jezelf een warme kop thee onder een kleedje op de bank te verstoppen? Snappen wij! Helaas is het minder bevorderend voor je seksleven, want dat komt daardoor even op een lager pitje te staan. Maar wat nou als we je vertellen dat een kop lustopwekkende thee voor een hoop geiligheid kan zorgen? Juist, we hebben je aandacht.

Lustopwekkende thee

Dacht jij even dat met een theetje op de bank Boer Zoekt Vrouw kijken slecht was voor je seksleven. Well, guess again. Tastea brengt namelijk een lustopwekkende thee op de markt. Ja, je leest het goed. Het hoofdingrediënt van deze Make Your Bed Rock-thee is kaneel en hoewel dit op het eerste gezicht niets speciaals lijkt, zat je er nog nooit zo ver naast. Kaneel staat er namelijk om bekend een natuurlijk afrodisiaca te zijn en het schijnt de bloedtoevoer naar de genitaliën te bevorderen. Zo dan, sla jij ff twee vliegen in één klap. 

Naast kaneel bevat de thee zwarte thee uit Zuid-India, kaneelstokjes, gember, appel, sinaasappelschil, kardemom, rozenblaadjes, kardemompoeder, gemberpoeder en korianderpoeder. De kruidige en lichtpittige geur zorgt voor een ware smaaksensatie. Wedden dat je het einde van die aflevering van Boer Zoekt Vrouw niet eens haalt?

Ben je niet uit op een potje seks, maar raak je liever wat kilootjes kwijt? Hier lees je alles over de Tastea Detox variant. 

Smaakbommetje

Naast het feit dat Tastea 100% natuurlijke theeblends levert, wordt de losse thee geleverd in een stylish zwarte blik met genoeg inhoud voor 30 dampende koppen. De thee bereid je in de mooie Tastea-theebeker met een filter, zodat je de blaadjes niet in je mond krijgt. Wel zo handig. Ook bevat Tastea geen kunstmatige geur- en smaakversterkers. De thee wordt gedroogd tussen sinaasappelschillen zodat de bladeren deze smaak overnemen, dus wat je proeft is puur natuur. En dat zorgt voor een echt smaakbommetje in je theeglas.  

Pak je korting

Als klap op de vuurpeil hebben we ook nog eens een mooie deal voor je. Pak 10 procent korting op je bestelling bij Tastea. Gebruik hiervoor de code: ‘ZE10’. Goed om te weten: de korting is geldig op alle Tasteablends met uitzondering van Package Deals en niet in combinatie met andere acties. De actie is geldig tot en met 31 maart 2019.

Lees ook: Dankzij dit drankje val je eenvoudig en snel af