Zo hou je het ook na de kerst feestelijk in huis

Liefde door Commerciële Redactie Ze.nl

De kerstboom gaat eruit, de slingers worden weer opgeborgen en je bent drie kilo verder. Kortom, de feestdagen zijn voorbij en wat overblijft is verre van feestelijk. Sterker nog, de januaridip ligt weer op de loer. Ho stop, laten we dáár een stokje voor steken met deze manieren om ook na de kerst de feestsfeer nog even vast te houden. 

Laat de kaarsjes nog even staan

Waarom zou je alles wat je huis knus maakt tijdens de feestdagen direct elimineren op 1 januari? Veel versiering is namelijk winterproof genoeg om je huis gezellig te houden tijdens de donkere wintermaanden. Natuurlijk, de kerstboom moet er op een zeker moment wel uit, maar kaarsjes, lampjes en kerststerren mogen nog best even blijven hangen. Het wordt immers nog steeds om vier uur al donker en dat kun je het maar beter lekker knus maken binnen.

Ga lekker in bad

Er gaat niets boven een heerlijk warm bad om tot rust te komen. Dim de lichten, zet wat geurkaarsjes neer en gooi een bruisbal of wat olie in het bad. Niets staat jou en een ontspannen avondje nog in de weg. Wil je het pas echt feestelijk maken? Neem er een glaasje wijn bij, zoek een zwoele playlist op Spotify en nodig je lief uit. Wie weet wat de avond verder nog brengt..

Plan qualitytime in

Tijdens de feestdagen heb je zo'n overkill aan familie, eten en drinken, dat je in het nieuwe jaar snel vervalt in een routine zonder gezelligheid. Dat is natuurlijk zonde, dus plan in het nieuwe jaar ook qualitytime in. Ga eens lekker borrelen en eten met vrienden of trek samen met je lief een wijntje open en kruip tegen elkaar aan op de bank. Die bikinibody kan best nog even wachten.

Creëer wat spanning tussen de lakens

Je mag je met die drie extra kilo's om je heupen misschien minder sexy voelen, maar dat is nog geen reden om het niet gezellig te maken in bed. Sterker nog, leg een spannend speeltje voor jullie samen onder de boom en beleef er ook na de feestdagen plezier aan. Zoals een Jolly Vibro Ring die je tijdens penetratie om zijn penis kunt doen. Of een Vibrating Egg, die jij draagt terwijl hij de touwtjes in handen heeft... Spannend! Kleine sidenote: leg 'm niet onder de boom bij je schoonouders, dat kan nog weleens verkeerd uitpakken (letterlijk).

Ben je benieuwd naar andere speeltjes? Scoor dan nu scherpe kerstaanbiedingen bij EasyToys! Check ook deze EasyToys kortingscode voor extra voordeel!

Lees ook: Zo laat je de temperatuur binnen stijgen wanneer het buiten koud is