De mooiste kerstjurkjes met korting! - december 2018

Fashion door Redactie Ze.nl

Haren omhoog, je doet nét iets beter je best met je make-up en je feestelijke outfit hangt al klaar. Dit kan maar één ding betekenen: de feestdagen komen eraan! Heb jij je kerstjurkjes al klaar gehangen, of ga je voor een nieuw exemplaar? Wij begrijpen ook wel dat de feestdagen al duur genoeg zijn, en dat kerstjurkjes wellicht niet prio nummer 1 zijn. Daarom hebben we de mooiste, feestelijkste, gezelligste en meest chique kerstjurkjes mét korting voor je opgezocht! Glitter kerstjurkjes, zwarte kerstjurkjes, kerstjurkjes met strikken, kerstjurkjes die extra kort zijn of juist lang. Wat jouw stijl ook is: thank us laterrr! 

Chique kerstjurkjes

Ga je voor het eerst dineren bij je schoonfamilie? Dan wil je misschien wat chiquer voor de dag komen! Kerstjurkjes met een hoge hals of die wat langer zijn, kunnen vaak al wat chiquer tonen. Perfect voor kerst!


Liquorish - 54% korting

 


ASOS - 24% korting


H&M - 50% korting


Mango - 69,99 (vind hier jouw Mango kortingscode)


Frock & Frill - 40% korting


ASOS - 21% korting

Party kerstjurkjes

Vier jij kerst uitbundig en groots? Dan mag een extravagant kerstjurkje niet ontbreken! Glitter, glamour, jij shinet harder dan de kerstballen dit jaar!


Mango - 89,99 (vind hier jouw Mango kortingscode)


ASOS - 39% korting


Whistles - 41% korting

Sexy kerstjurkjes

Vier je kerst samen met je lover? Dan wil je misschien iets uitdagenders aantrekken! Kerstjurkjes kunnen gelukkig ook bijzonder sexy zijn...


Warehouse - 30% korting


Mango - 49,99 (vind hier jouw Mango kortingscode)


Mango - 30% korting

Strakke kerstjurkjes

Kerstjurkjes hoeven echt niet altijd behangen te zijn met tierelantijnen. Als je niet zo van opschmuck houdt, zijn er ook strakke kerstjurkjes. Eenvoud siert de mens!


ASOS - 34% korting


ASOS - 25% korting


Karen Millen - 35% korting

Frivole kerstjurkjes

Wil je netjes aan de kersttafel, maar is zwart niet zo aan jou besteed? Er zijn genoeg kerstjurkjes die helemaal niet zwart of donker van kleur zijn en toch prima tijdens de feestdagen kunnen! 


H&M - 40% korting


VILA - 18% korting


Liquorish - 46% korting


Y.A.S. - 50% korting