Fashion
Fashion

Dit zijn de mooiste kledingtrends voor tijdens de feestdagen

De donkere dagen voor kerst staan voor de deur. Dan kun je je natuurlijk terugtrekken op de bank met een kleedje, Netflix en heel veel chocola, in de hoop dat de winter snel overvliegt en je zo snel mogelijk weer met je snoet in de zomerzon zit. Maar wat je óók kunt doen, is een prachtige partyoutfit scoren om deze feestdagen volledig de show mee te stelen. Hop, hijs jezelf in een glitterpak en vier een knallend uiteinde. Benieuwd naar onze feestfavo’s dit jaar? Lees dan snel verder.

Drie classics

Er zijn drie classics waarmee je altijd goed zit. Niet alleen zijn ze ontzettend partyproof, maar ook nog eens tijdloos. Zo kun je je partyoutfit volgend jaar weer recyclen en ben je niet alleen duurzaam bezig, maar ook nog eens lief voor je portemonnee. En oja, je kunt de drie trends gewoon met elkaar combineren. Hoe handig is dat?!

1. Glitter, glitter, glitter

Feest = glitter. Daar kun je niet omheen. Het mooie aan de feestdagen is dat je glitter op glitter op glitter mag dragen. Sterker nog, wij vinden dat eigenlijk gewoon een vereiste. Shine brighter dan de kerstboom dit jaar en schaf snel je feestelijke kleding bij my-jewellery.com aan, want daar vind je de mooiste juweeltjes voor een scherp prijsje. Precies waar we van houden.

2. Velvet

Velvet is de laatste jaren niet meer weg te denken uit het modebeeld. Niet alleen dragen we massaal velvet, we zitten er ook graag op. En dan het liefst in de vorm van een enorme bank of fauteuil. En weet je hoe je het nu écht afmaakt? Door je outfit in dezelfde diepgroene kleur te scoren als je velvet bank. Wij zien een prachtig kerstkiekje opkomen. 

3. Zwart kant

Wil je dit jaar een écht tijdloze aankoop doen? Dan zit je met zwart kant altijd goed. Al jarenlang is dit namelijk de ideale dames kleding voor tijdens de feestdagen. Het is tijdloos, classy en ongelofelijk sexy. Pas wel op dat je niet in je kanten niemendalletje aan het diner bij de schoonfamilie verschijnt. Dat is het plots een stuk minder classy, kunnen we je vertellen.

Lees ook: Altijd ladders in je panty? Met deze 6 tips gaat je panty langer mee