Lifestyle / Celebs
Celebs

Nienke Plas brengt single uit en de clip laat weinig aan de verbeelding over

Vlogster Nienke Plas werd bekend bij het grote publiek dankzij haar deelname aan Expeditie Robinson, waarin ze overigens nog steeds in de strijd is voor titel Robinsonner 2018. Daarnaast staat ze ook wel bekend als Glennis Grace 2.0. Ze heeft de looks, het accentje en nu ook de stem, zo blijkt wel uit haar nieuwe single 'Vrijdag', die vandaag is uitgekomen. Maar die clip, daar moeten we toch wel even wat over kwijt.

Vrijdag

In het liedje horen we Nienkes zoontje in het intro zeggen dat hij haar gaat missen, waarna we Nienke zelf mijmerend horen zingen 'schat ik mis je elke dag'. Zou ze die inspiratie hebben opgedaan tijdens de eenzame dagen op het eiland tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson? Het zou zomaar kunnen. 

Stripper

Maar dan die clip, waarvan de vlogster alvast een tipje van de sluier licht op haar Instagramprofiel. Wat we verwachten? Beelden van haar en haar zoontje: knuffelend, lachend, gelukkig. Maar niets blijkt minder waar, want wat we zien is Nienke in ondergoed aan een strippaal met geld in haar bh. Pardon? Zo dan, is dat even een bus van links. Hoe de clip precies verloopt? We zullen nog even moeten wachten op het verlossende antwoord, want voorlopig moeten we het doen met de preview op haar Instagramprofiel. Tot die tijd blijft het één groot mysterie wat haar gevoelige single met een strippaal te maken heeft.

Nieuwsgierig geworden naar de single? Luister 'm hier.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•VRIJDAG• STAAT NU OP SPOTIFY 😎 link in bio 🎼 or swipe in my story 🔝

A post shared by Ma & Do 16:00 new video (@nienkeplas) on

Lees ook: Hilarisch! Nienke Plas vertelt in geuren en kleuren over poepen tijdens Expeditie Robinson 

Beeld: Brunopress