Lifestyle / Celebs
Celebs

Te leuk: Het Britse koningshuis ging op de foto en prins George en Meghan Markle stelen de show

Zo nu en dan moet de Britse koninklijke familie weer in formatie voor een familieportret. Traditiegetrouw wordt iedereen dan netjes neergezet en is het borst vooruit, gezicht in de plooi en een neppe lach tevoorschijn toveren. Maar ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van prins Charles gooide de familie het over een andere boeg en besloten prins George en Meghan Markle lak te hebben aan de stijve tradities van het koningshuis..

Hoera!

Prins Charles is vandaag 70 jaar geworden en dat is natuurlijk reden voor een feestje. In de achtertuin besloten hij en Camilla een familiefoto te maken met hun kroost, maar niet eentje die we gewend zijn van het Britse koningshuis. Op een bankje werd iedereen traditiegetrouw neergezet en werd een foto als elk ander familieportret geschoten.

Lachen gieren brullen

Totdat... er achter de schermen blijkbaar iets heel grappigs gebeurde. Zo zie je Camilla wijzen naar iets dat vlak naast de camera plaatsvond. Het resultaat? De hele familie barstte in lachen uit en met name prins George en Meghan Markle klapten dubbel van het lachen, wat een van de zoetste foto's van het jaar opleverde. Opeens krijgt zo'n stijf familieportret een hele nieuwe lading en weet je wat wij denken? George en Meghan zouden nog best eens goede maatjes kunnen worden.

Afwezigheid Queen

Het komt niet vaak voor dat het Britse koningshuis zo'n (voor hun doen) 'chaotische' foto naar buiten brengt. Zou het ermee te maken hebben dat de Queen herself niet aanwezig was bij het fotomoment?

Lees ook: Trouble in paradise: Queen Elizabeth is klaar met 'divagedrag' Meghan Markle

Beeld: Brunopress