Moeder Famke Louise openhartig over relatie met Ronnie Flex

Celebs door Roos

Al even draait de geruchtenmolen weer op volle toeren en is heel Nederland in de ban van de vraag: hebben Famke Louise en Ronnie Flex een relatie met elkaar? Het roerige leven van de twee sterren staat al even op z'n kop en de moeder van Famke Louise is de beroerdste niet om een boekje open te doen over het liefdesleven van haar beroemde dochter.

Loslippige moeder

We maakten al kennis met Famkes moeder in de vierdelige documentaire over de Nederlandse superster, die sinds deze week te streamen is op Videoland. De Telegraaf besloot een belletje te plegen en hingen vervolgens een half uur aan de telefoon met de loslippige moeder van Famke, die met alle liefde over haar dochters liefdesleven vertelde. 

Relatie?

Dus hoe zit het nou? "Weet je wat het is. Famke en Ronnie kennen elkaar nog niet eens een jaar. En dan nemen ze samen een leuk nummer op en denken wat een leuke griet en wat een leuke vent. Zo gaat dat", aldus mama Famke. Toch kunnen we volgens haar nog niet spreken van een relatie: "Ze zien elkaar eigenlijk amper, want ze hebben het hartstikke druk. En als ze elkaar dan tegenkomen zijn er altijd andere mensen bij. Om van een relatie te spreken zullen ze elkaar dus eerst moeten leren kennen en wat tijd met elkaar doorbrengen." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Baby?

Oké, geen relatie dus. Toch is er meer dan vriendschap, te oordelen aan de foto die Famke laatste op Instagram plaatste. En wat niet is kan nog komen, beaamt Famkes moeder ook: "Kijk, het is een hele aardige kerel, en als het ooit iets zal worden tussen die twee zeg ik harstikke top!" En hoe zit het nou met het gerucht dat Famke de moeder is van Ronnies kind? Daar maakt ze direct korte metten mee: "Vooralsnog word ik geen oma."

Lees ook: Getreiterde Famke Louise: 'Vriendinnen heb ik niet meer'

Beeld: Brunopress