Temptation Islands Fabrizio ging door diep dal: 'Ik gebruikte elke dag drugs'

Celebs door Roos

Voordat Fabrizio bij het grote publiek bekend werd door zijn deelname aan Temptation Island, ging het niet zo goed met de gespierde kleurplaat. Sterker nog, hij ging door een periode die hij later zal herinneren als de donkerste in zijn leven. “Ik gebruikte vijf maanden lang elke dag drugs”, vertelt hij in een interview met Het Laatste Nieuws.

Stoere jongen

In een interview besloot Fabrizio open kaart te spelen en zijn donkere periode op te biechten. “Rond mijn zeventiende begon ik te puberen en koos ik een andere weg dan mijn broers”, aldus de Belg. “Ik begon te roken, ging niet meer naar school, liet stiekem tattoos zetten, trapte in de val van softdrugs… Ik wilde bij de stoere jongens horen en werd uiteindelijk gerespecteerd om de verkeerde redenen.”  

Op zijn negentiende gaat het mis. Hij gebruikt vijf maanden lang dagelijks drugs, waardoor hij tot op de dag van vandaag een deel van zijn herinneringen kwijt is geraakt. “Ik weet wel nog goed dat ik op een bepaald moment mentaal, fysiek én financieel aan de grond zat, ik was helemaal op.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat te doen op een warme zondagmiddag 🤔 her wish is my command 🧐💉 @pommelinetilliere #tattooingthewifey

A post shared by Fabrizio Tzinaridis (@fabrizio_tzinaridis) on

Familie

Hoe de tatoeëerder uiteindelijk uit die diepe put is gekomen? Dankzij zijn familie, met name zijn jongste broertje Stefano. “Zonder Stefano zag mijn leven er nu heel anders uit, hoor. Hij moest me beschermen, want ik was een gevaar voor mezelf." Zijn vader hielp hem vervolgens met het vinden van een baan als tatoeëerder, waarna hij zelfs zijn eigen shop opent.  

Inmiddels gaat het goed met zowel Fabrizio als zijn tattooshop en is hij hoteldebotel op zijn Pommeline. Zijn drugsgebruik behoort tot het verleden, maar vergeten zal hij het nooit.  “Wat er gebeurd is, motiveert me om nu alles goed te doen.”

Beeld: Brunopress, Bron: HLN