Sugar baby (25): 'Ik word overladen met geld in ruil voor seks'

Liefde door Laura

Werken in de seksindustrie is niet voor iedereen weggelegd, maar voor de 25-jarige James is het de droombaan. In ruil voor seks wordt hij helemaal gepamperd door zijn 'sugar parents' met luxe cadeaus . 

sugar baby

Lees ook: Katy (40) was verslaafd aan seks en liefde: 'Ik voelde me misselijk als mijn berichtjes genegeerd werden'

Sugar parents

James heeft het naar eigen zeggen geweldig voor elkaar. Hij heeft geen sugar mommy of sugar daddy, maar sugar parents. Hij kwam met het stel in contact via zijn online profiel. Dankzij de speciale regeling zit James er warmpjes bij. Van het stel kreeg hij al 17.500 euro, ze hielpen hem met het afbetalen van zijn studie en overladen hem met cadeaus... waaronder een dure armband van bijna 1.000 euro.

Zakgeld

"Aan het begin zou het vooral om seks draaien", vertelt de sugar baby in een interview met een Britse krant. "Het ging om alleen het bevredigen van de vrouw terwijl hij toekeek. Omdat ze vrij vermogend zijn, wilden ze ook mijn levensstijl verrijken." Een vast bedrag aan 'zakgeld' is er nooit afgesproken. Het stel geeft hem regelmatig een zak met geld of maakt een bedrag over op zijn rekening.

Fysiek en mentale band

Ook de gebeurtenissen in de slaapkamer werden uitgebreid. In het begin was James vooral een part time lover voor de vrouw, later bleef hij zelfs weekendjes slapen. "Ze wilden de relatie met mij verkennen en seks was de beste manier om dat te doen. Al snel realiseerden we dat onze band niet alleen fysiek was." 

Naarmate de band tussen de drie groeide, werd de man nieuwsgieriger naar James. "De echtgenoot vertrouwde mij volledig waardoor hij - hoewel hij zichzelf altijd als hetero zag - om zijn eigen seksualiteit te verkennen", vertelt de sugar daddy. 

Het bleef niet bij seks, de drie hadden ook een emotionele band. In diepgaande gesprekken vertelden ze over elkaars leven en het stel gaf James regelmatig wijze raad over het leven en werk. Hoewel ze zijn 'sugar parents' niet meer zijn, zijn ze als vrienden uit elkaar gegaan.

Polyamorie

Na de fijne ervaring met het getrouwde stel, geeft James nu de voorkeur aan sugar parents in plaats van één man of vrouw. "Ik voel me meer op mijn gemak bij koppels. Ze zijn vaak eerlijker", verklaart hij. Eén keer had hij een Australiër aan de haak geslagen. De man spendeerde zes maanden in Europa en datete in die tijd met James. De sugar daddy had down under nog een echtgenoot, maar gezien hun polyamoreuze en open relatie had hij geen problemen met James.

Naast de relatiestatus heeft James meer eisen op zijn sugar dating-profiel. De relatie moet niet alleen om seks draaien, daarnaast wil hij advies op het gebied van investeringen en business. Daarnaast is financiële steun voor zijn studie een must. Op dit moment heeft James geen sugar daddy of mommy, maar er zitten wel wat rijkelui in de pijplijn.

Lees ook: Ilonka’s kind heeft aangeboren obesitas: 'Mensen denken vaak dat het onze schuld is'