Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Ongestoord op het strand? De Whatsapp vakantiemodus komt eraan!

Reageer 0

Whatsapp is de moderne smeerolie van elke vriendengroep, maar we snappen het helemaal dat je op vakantie niet zit te wachten op elke poep en scheet die gedeeld wordt in jouw familie of vriendengroep. Gelukkig hebben de ontwikkelaars van Whatsapp daar iets op bedacht: binnenkort kunnen we ongestoord van onze cocktail op het strand genieten terwijl de 'vakantiemodus' aanstaat. 

whatsapp vakantiemodus

Lekker rustig

Al langer is het mogelijk om chatberichten te archiveren. De gesprekken staan hierdoor niet in de berichtenlijst, totdat er een nieuw bericht wordt verzonden. Met de vakantiemodus aan blijven de gesprekken in het archief bij nieuwe berichten staan. Zo wordt het ineens wel heel makkelijk om die drukke appgroepen te negeren. Het enige wat je zou moeten doen is de schakelaar van vakantiemodus aan te zetten. Door bepaalde chatgesprekken of appgroepen te archiveren tijdens je vakantiemodus, krijg je dus geen melding van nieuwe berichten.

Stille modus

Dat is trouwens niet het enige waar Whatsapp aan werkt. Ze zijn ook bezig met een nieuwe 'stille modus'. In deze modus blijft het rode bolletje naast het appicoon verborgen bij chats die op stil zijn gezet. Eh, YES please! De ontwikkelingen worden nu nog getest in een speciale testomgeving, maar hopelijk komen deze nieuwe opties snel op onze telefoon!

Lees ook: Halloween? Ga als emoji verkleed!

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen