Seks & relaties / Relaties
Relaties

Dream on: déze fantasie verstevigt de relatie met je partner

Reageer1 0

Natuurlijk dromen we allemaal weleens weg bij de gedachte aan die mysterieuze vreemdeling op vakantie. Mmm... Maar hallo, wake up! We hebben nieuws voor je. Hoewel je heus weleens weg kan dromen bij een levendige fantasie die je koestert aan iemand anders, is het bewezen dat déze dagdroom de relatie met je partner verstevigt.

Dromen maar!

Onderzoekers vonden namelijk dat het goed is voor je relatie om te dagdromen over niemand minder dan... je partner zelf. Boring! Horen we je denken. Toch is het de moeite waard om het te proberen. Uit het onderzoek bleek namelijk dat mensen die vaker over hun lief fantaseerden, er vaker samen op uit wilden gaan met hun partner om activiteiten te ondernemen die goed waren voor de relatie. Klinkt een beetje als een vicieuze cirkel als je het ons vraagt, maar hey, why not!

Aantrekkingskracht

Ook vroegen de onderzoekers de deelnemers van het onderzoek hun fantasieën en zowel positieve als negatieve aspecten aan hun relatie op te schrijven. Zoals je kunt verwachten, vonden mensen die meer over hun liefje fantaseerden diegene ook aantrekkelijker en hadden minder op te merken aan de relatie. De conclusie volgens de onderzoekers? Fantaseren over je partner zorgt ervoor dat je diegene aantrekkelijker vindt en meer tijd met diegene wilt doorbrengen.

Toch vragen we ons met een fronsende wenkbrauw af of het niet andersom is: mensen die hun partner aantrekkelijker vinden, fantaseren nu eenmaal meer over diegene en willen tijd met hen doorbrengen. Klinkt vrij logisch als je het ons vraagt. Hoe dan ook, het kan nooit kwaad om te proberen, toch?

Lees ook: Was liefde vroeger echt eenvoudiger?

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Saguru Saguru

  Ik wil je vertellen dat het mijn moeder was die me voorstelde aan de dokter, toen ze ontdekte dat ik zo veel problemen had in mijn huwelijk vertelde ze me dat hij haar zo veel heeft geholpen, daarom nam ik contact met hem op om vastgehouden lost hij ook mijn probleem op sinds ik gek ben beloof ik hem dat ik, als loge als ik leef, de getuigenis zal blijven delen, en als er iemand is die problemen met de relatie doormaakt, neem dan alstublieft contact op met DR JAZAZA via zijn e-mail: drjazazasolution @ gmail.com of WhatsApp +1 (209)837-3537
  HIJ SPECIALEERT OOK IN DE VOLGENDE PROBLEMEN
  (1) Als u uw ex terug wilt.
  (2) als je altijd slechte dromen hebt.
  (3) U wilt gepromoot worden in uw kantoor.
  (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen.
  (5) Als u een kind wilt
  (6) Je wilt rijk zijn.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen