Wtf: Beveiliger raakt zijn baan kwijt door Instagramaccount vol scheetvideo's tijdens werktijd

De maatschappij door Roos

Weetjenog, die beveiliger in Florida die maanden bezig is geweest om z'n scheten tijdens werktijd vast te leggen en op Instagram te posten? Nee, wij ook niet. De beste man gaat op Instagram onder de naam 'Paul Flart' en heeft ruim 440.000 fans die zijn scheten op de voet volgen. Maandenlang legde hij ruim 75 scheten vast op video. Hilarisch is het wel, maar helaas kon zijn werkgever er minder om lachen. 

 

Scary. #paulflart #fart #security #observeandreport #nofakes

A post shared by Paul Flart (@paulflart) on

The Fart Authority

Maar hoe is Paul (die eigenlijk Doug heet) zo groot geworden? Het begon naar eigen zeggen allemaal met een scheet die hij tijdens werktijd in de lobby van een hotel. "De lobby had een geweldige acoustiek en natuurlijk laten we allemaal weleens een scheet. Op een dag liet ik een hele mooie en het geluid was zo goed, dat ik besloot de volgende op te nemen en naar mijn vrienden te sturen." En dat was het begin van zijn roem. Volgens zijn vrienden moest hij het grootser aanpakken en dat was de geboorte van zijn Instagramaccount Paul Flart 'The Fart Authority'.

Viral star

Helaas heeft zijn internetroem er volgend Ladbible wel voor gezorgd dat beste Paul zijn baan kwijtraakte. Lang lijkt hij er niet om getreurd te hebben, want zijn populariteit op Instagram heeft immers gloednieuwe deuren voor hem geopend. Gaan we meer zien van Paul? Waarschijnlijk wel. Er zijn namelijk al plannen voor merchendise, grafisch design en meer videos. Wie weet zit er zelfs een carriere als 'viral star' voor hem in. We gaan het zien!

 

Toot. Toot.

A post shared by Paul Flart (@paulflart) on

Lees ook: Weten we dat ook weer: scheten van rokers ruiken anders

Bron: Ladbible, Vice, Instagram