Huh? 'Temptations Rosanna en Niels gaan trouwen'

Celebs door Roos

Ja, wij moesten het ook even twee keer lezen. Waar we afgelopen donderdag nog zagen dat Rosanna en Niels uit elkaar waren en allebei hun eigen weg zouden gaan, lijkt het er nu op dat de twee weer bij elkaar zijn. En niet zomaar bij elkaar, want het ziet ernaar uit dat ze zelfs in het huwelijksbootje gaan stappen! Die ring is er dus toch gekomen...

'Echte liefde overwint'

Aan de Telegraaf vertelde het stel, bekend van het eerste seizoen van Temptation Island, dat ze toch weer bij elkaar zijn. Ondanks Niels zijn avontuurtjes met verleidster Fabiola en Rosanna's uitspattingen met verleider Alex lijkt het erop dat de twee niet met en niet zonder elkaar kunnen. 

"We waren wel een tijdje uit elkaar, een maand ofzo. Die laatste opnames waren kort na Mexico opgenomen. En ja, we hadden veel ruzie, maar daarna zijn we toch weer bij elkaar gekomen”, vertelt Rosanna. "Echte liefde overwint alles.”

Trouwen

En daar lijkt het inderdaad op, want Rosanna deelde een foto op Instagram met de tekst: "He stole my heart so I’m planning a revenge....I’m going to take his last name...” Het ziet er dus inderdaad naar uit dat de twee gaan trouwen.

Betekent dat geen Temptation 3.0 met Nils en Rosanna meer? Je weet het natuurlijk nooit...

Lees ook: Zijn Temptations Kevin en Megan weer bij elkaar?

Beeld: Videoland, Bron: Telegraaf