Joe, oke! Johnny Depp: 'Mijn ex scheet in mijn bed'

Celebs door Redactie Ze.nl

Heb je al geluncht? Mooi! Lekker doorlezen dan. Zo niet, dan kun je misschien maar beter effe op een ander artikel klikken, deze bijvoorbeeld. Het zit namelijk zo: Johnny Depp heeft een saillant detail de wereld ingeslingerd. Volgens hem zou zijn ex Amber Heard namelijk weleens 'voor de grap' in zijn bed gepoept hebben. Smakelijk!

Volgens Johnny kwam de knappe actrice tot deze daad omdat Johnny twee uur te laat was op haar dertigste verjaardagsfeest. Vervolgens zou de acteur het huis zijn uitgestormd en liet de drol liggen voor de schoonmaakster. Ook een vriend van Johnny laat weten dat de drol wel degelijk van Amber was. Er zou namelijk 'sterk fotografisch bewijs zijn dat Amber linkt aan de drollen'. 

Niks van waar, zo zegt Amber zelf. De poep zou het resultaat zijn van de darmproblemen van haar hondje Poo, ehhh... Boo! "Boo heeft ernstige darmklachten," aldus haar woordvoerder. "Er was nooit sprake van een grap. Het gaat om iets onschuldigs, iets wat huisdieren doen. We hebben er niets anders over te zeggen. Mevrouw Heard gaat verder en wil zich niet met deze onzin inlaten."

Lees ook: Oh jee... Gordon is weer eens boos