Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

Win: schrijf je gratis in voor HappyPancake en maak kans op een dinercheque t.w.v. €100,-

Ben of ken jij iemand die wel wat geluk in de liefde kan gebruiken? Dan is er nu iets leuks, namelijk de datingsite HappyPancake. Voor iedereen die het swipen naar links zat is en gewoon een datingsite zonder öpsmuk zoekt. En het beste nieuws moet nog komen: als je je nu inschrijft maak je kans op een dinercheque t.w.v. 100 euro!

Schrijf je hier in en doe mee!

Happypancake

Lees ook: Verrassend: Dit vinden we het aantrekkelijkste lichaamsdeel van een man

Scaninavië

HappyPancake is de nummer één datingsite van Zweden en Finland. In Scandinavië is het een van de meest bezochte websites met al meerdere prijzen op zak. En sinds kort kunnen we ook in Nederland los op de datingsite, zowel online, de mobiele website én via de app.

Gratis

Wat er zo bijzonder is aan HappyPancake? Allereerst is het volledig gratis, omdat ze ervan overtuigd zijn dat liefde altijd gratis hoort te zijn. Verder hebben ze een speciaal team dat elk nieuwe profiel beoordeelt en goedkeurt. Zo ben je altijd zeker van een goede en veilige ervaring.

Win een dinercheque

En het mooiste moet nog komen. Wanneer je via deze link een account aanmaakt, maak je kans op een dinercheque van €100! HappyPancake verloot er de komende maand vier en stuurt hem direct naar jou op als je gewonnen hebt. Toch leuk als je direct even een leuke date vindt om dat mee te delen, nietwaar?

Lees ook: Katy (40) was verslaafd aan seks en liefde: 'Ik voelde me fysiek ziek als mijn berichtjes genegeerd werden'