Leuke openingszinnen voor Tinder

Single & daten door Michelle Habets

Tinder is bijna niet meer weg te denken uit ons leven. We swipen massaal van links naar rechts, maar als we eenmaal een match hebben gevonden breekt er paniek uit. Gedachten als “wat als ik iets stoms zeg?” en “ik heb geen openingszinnen, Tinder!” spoken direct door je hoofd. Vooral dat laatste lijkt vaak een probleem te zijn. Maar vanaf nu kun je relaxen, want wij hebben alle tips en tricks voor je op een rijtje gezet, waaronder een paar leuke openingszinnen. Tinder kan hier nog wat leren. 

openingszinnen tinder

Lees ook: Onderzocht: zijn mannen óf vrouwen gelukkiger als single?

Copy paste

Iedereen kent ze wel, slechte openingszinnendie zo gekopieerd zijn uit een artikel ‘openingszinnen Tinder’. Zelf zou je het ook niet leuk vinden om het berichtje “deed het pijn toen je uit de hemel viel?”, te ontvangen. Verveel een ander hier dan ook niet mee. Je Tindermatch ziet het waarschijnlijk niet zitten om met een robot te praten, wees daarom gewoon lekker jezelf. 

75/25

Tja, hoe moet het dan wel? We geven toe: het is knap lastig als je gaat nadenken over een paar originele openingszinnen. Tinder heeft hier helaas nog geen tool voor en daarom moeten we toch echt zelf onze beste openingszinnen verzinnen. Tip: hou in de categorie ‘openingszinnen Tinder’ de 75/25 regel aanhoudt. Door je eerste berichtje 75 procent grappig en 25 procent serieus te maken, kun jij jezelf bekronen tot de bedenker van de 'leukste openingszinnen Tinder’. Een paar leuke voorbeelden zijn: “Hi, ik ben (naam), leuk je te “ontmoeten” en “Wat is de slechtste openingszin die je ooit hebt gebruikt om een vrouw te versieren?”. 

Pikant

Heb je geen motivatie om een leuke openingszin te bedenken, maar wil je de boel wat spannender maken? Dan kun je gebruik maken van seksuele openingszinnen, met als beste uit de test: ‘wil je met me naar bed of moet ik mijn excuses aanbieden?’ Het is ook handig om deze zin toe te voegen aan je verzamelmap ‘openingszinnen Tinder’, want wanneer je opzoek bent naar een one night stand werkt deze voorbeeldzin volgens onderzoek schijnbaar per-fect! 

via GIPHY

Lees ook: 50 vragen om een saaie date te voorkomen