WIN: Een avond lang mannelijke aandacht

Single & daten door Redactie Ze.nl
Elke vrouw wil soms wel wat mannelijke aandacht. Maar wat nou als je het lastig vindt om te flirten, nooit uitgaat omdat je een drukke baan hebt of je nooit leuke mannen tegenkomt? Dan kun je naar een Ladies Night Exclusive!

Voor sommige vrouwen is het zo makkelijk: zij stappen een kroeg binnen en flirten erop los. Maar voor anderen gaat dit een stuk lastiger - om wat voor de reden dan ook - en zij missen mannelijke aandacht in hun leven. Want het is toch heerlijk als een leuke man met je flirt, met je danst, écht naar je luistert, je aan het lachen maakt en je vrouw laat voelen?

Mis jij mannelijke aandacht in je leven en hunker je naar een avondje dansen en sjansen, dan is het volgende wat voor jou. The Men?s Company, een vrouwvriendelijk escortbureau, organiseert op zaterdag 15 oktober voor de allereerste keer in Nederland een Ladies Night Exclusive. Tijdens deze avond kun je in een luxe vrij gelegen villa ergens in het midden van Nederland genieten van het charmante gezelschap van aantrekkelijke en niveauvolle mannen. In Japan en Amerika zijn dit soort avonden al een groot succes!


En hoe ziet zo'n avond eruit? Een ontspannen sfeer, cocktailtje erbij, lekkere hapjes, fijne muziek en goed gezelschap in de vorm van knappe, interessante mannen. Alles kan; niets hoeft. Je kunt heel onschuldig flirten, dansen en genieten van de aandacht, maar je kunt er ook voor kiezen om (met korting) privé te gaan met jouw favoriet. Maar dit is absoluut niet het doel van de avond.

Het is een exclusief feest, want er worden slechts twintig kaarten verkocht - enkel aan vrouwen boven de 23 jaar. De dresscode is stijlvol sexy met oogmasker en het feest duurt van 19:00 tot 02:00.

Zou jij zo'n avond wel kunnen gebruiken? Trek dan de stoute schoenen aan en doe mee met deze prijsvraag.

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!