WIN: 2x 4-daagse citytrip naar Parijs met een vriendin!

Winacties door Laura

Ah, Paris. De stad van liefde en romantiek, maar ook van shoppen, heerlijk eten en drinken en prachtige bezienswaardigheden. Ben jij net zo verliefd op de stad als wij? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen namelijk twee keer een citytrip van 24 tot 27 mei weggeven voor jou en een vriendin. En ja, dat is volgende week al! Kijk snel hieronder hoe je mee kunt doen.

win parijs

Win een citytrip naar Parijs

Hoe leuk is dit. In samenwerking met Parijsje mogen wij een 4-daagse citytrip naar Parijs weggeven voor jou en een vriendin. Inbegrepen in de trip zijn vervoer met de Thalys, drie overnachtingen in drie-sterrenhotel Hôtel du Parc - Montparnasse én een aantal (optionele) activiteiten en maaltijden.

En dat is nog niet alles. Winnaressen ontvangen namelijk ook het nieuwe boek  'Ongewoon Parijs' van Ferry van der Vliet dat half juni uitkomt én 50 euro shoptegoed in de online webwinkel van Je m'appelle. 

Wat moet je weten

De citytrip is van donderdagochtend 24 mei tot zondagavond 27 mei. Let op: deze datum staat vast. Je gaat samen met de andere winnaars en Nienke van Parijsje op stap om alle mooie en unieke plekjes van Parijs te ontdekken, waaronder Musée Picasso, Grand Palais en een tuinfeest in het prachtige Mona Bismarck American Center. Maar ook jouw wensen worden in het programma opgenomen!

Verder staat het weekend uiteraard ook in het teken van lekker eten en drinken. Denk aan een echt Frans ontbijtje, gezamelijk diner in een heerlijk restaurant aan het mooie Canal Saint Martin of een gezamelijke picknick als afsluiter van jullie trip. Bepaalde activiteiten zijn optioneel, dus je hebt ook genoeg 'vrije tijd' om met je vriendin rond te struinen.

Over Parijsje

Nienke van Parijsje is een échte Parijs-kenner en is gespecialiseerd in alles wat met Parijs te maken heeft. Ze organiseert reizen voor groepen of solo en verzorgt alles aan de reis aan de hand van jouw voorkeuren, zodat jij zonder stress van je citytrip kan genieten. Alles is mogelijk: van een mooi sterrenhotel of liever low budget, een mooi jazz- of popconcert in de beroemde Olympia bezoeken of liever de luxe clubs induiken. Parijsje regelt het tot in de puntjes voor jou. 

Meedoen met winactie

Zie jij jezelf al rondstruinen over de Champs-Élysées, van je wijntje sippen op een terras en alle onbekende plekjes van Parijs verkennen? Doe dan mee met de winactie en wie weet zit jij van 24 tot 27 mei wel in Parijs! 

LET OP: de datum van de reis kan niet veranderd worden. Doe alleen mee met de actie als je van donderdag 24 mei t/m zondag 27 mei beschikbaar bent. De winnaressen worden uiterlijk op dinsdag 22 mei bekendgemaakt en zij krijgen dan meer informatie over de trip.