WIN: 79 Herôme-nagellakjes!

Winacties door Redactie Ze.nl

Herôme World Inspired Colours
Herôme heeft in 2009 de 'World Inspired Colours' op de markt gebracht, bestaande uit maar liefst 79 kleurtjes. Een must-have als je dol bent op het lakken van je nagels! De 79 kleurtjes (bekijk ze hier!) zijn geïnspireerd door verschillende culturen en zijn daarom ook vernoemd naar verschillende wereldsteden, zoals Buenos Aires, New York, Nairobi en Amsterdam.

De kleuren in de collectie variëren van klassiek tot trendy: nude kleurtjes zijn aanwezig, maar ook romantisch roze, klassiek rode en trendy groene. Voor elk wat wils dus! De collectie is afgemaakt met een speciaal ontwikkelde W.I.C. topcoat en basecoat. 


Naast deze uitgebreide lijn introduceert Herôme ook een toevoeging op de originele W.I.C.-lijn, namelijk de W.I.C. Graffiti Coat: een speciaal ontwikkelde topcoat voor nail art-creaties. Met de speciale designsjablonen maak je de mooiste figuren op je nagels en de topcoat legt hier een speciale beschermlaag over. De transparante lak geeft extra glans en zorgt ervoor zorgt dat je nail art extra uithardt. Hierdoor heb je nog langer plezier van je nagellakcreatie!

De originele Herôme World Inspired Colours-nagellakjes zijn verkrijgbaar voor €7,50 per stuk of voor €12,50 per twee, bij verschillende drogisterijen, parfumerieën en via de site van Herôme. De W.I.C. Graffiti Coat is vanaf eind maart 2011 verkrijgbaar voor €7,50.

Win!
Je kan nu
de complete W.I.C. by Herôme-collectie, bestaande uit 79 verschillende nagellakken, base coat en top coat ter waarde van €607,50 winnen! De collectie wordt één keer verloot onder alle deelnemers van deze winactie op Girlscene, Fashionscene, Lushious Beauty en Ze.nl. Om kans te maken op het huge pakket, moet je het volgende doen:

Alle nagellakken van de World Inspired Colours-collectie zijn geïnspireerd op wereldse steden. Laat je inspireren door een wereldse stad naar keuze, en beeld deze uit op je nagels! Voel je vrij om dit op iedere denkbare manier te doen: the sky is the limit! Gebruik dus niet alleen je nagels (handen/tenen), maar ook je handen, je lichaam, illustraties, foto’s, attributen... Zolang je nagels maar het belangrijkste onderdeel van je creatie zijn.

Wees creatief, doe je best en maak er iets moois van. Je creatie, in de vorm van een foto, kan je mailen naar prijsvraag@ze.nl.

Vergeet ook niet om Ze.nl te liken op Facebook!

De winnaar krijgt vanzelf bericht. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Op Ze.nl mogen we een troostprijs weggeven. Je maakt ook kans op één van de drie Herôme Manicure @ Home-pakketten ter waarde van  €47,38!

Het Herôme Manicure @ Home-pakket bestaat uit:

  • Een Glass Nail File (travelsize);
  • Een wonderpen;
  • 24 Hour Protective Hand Cream;
  • Een French Liner;
  • En een W.I.C. nagellak in de kleur ’74 Venice’.

De winactie loopt tot en met 21 april. Door mee te doen meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.