WIN: VIP-kaarten voor THE FASHION LISST

Winacties door Redactie Ze.nl

THE FASHION LISST opent 1, 2 en 3 april a.s. haar deuren in de Amsterdamse RAI. Maak kennis met het grootste fashion-event van Nederland waar je de leukste labels, van Aaiko tot Christian Louboutin, voor een wel heel erg aantrekkelijk prijsje kunt veroveren.

Tijdens het shoppen van je favoriete merken (denk aan Christian Louboutin, YSL, Balenciaga, Valentino, Gucci, DKNY, Tod’s, Cavalier, Blend, Sapph en Mydress) kun je onbeperkt genieten van spectaculaire fashionshows onder de choreografie & expertise van catwalk-diva Mariana Verkerk. En dit alles terwijl je geniet van een heerlijke cocktail, bereid door de Fabulous Shaker Boys.

Naast het brede fashion-assortiment, is er een ruim aanbod in jewelry-, beauty- en lifestylemerken, zodat je je nieuwe outfit meteen helemaal af kunt stylen! Moe van het shoppen? Laat je vertroetelen met een manicurebehandeling of laat je opmaken door een professionele visagist bij één van de beautystands.

THE FASHION LISST VIP charity night
THE FASHION LISST wordt met een speciale VIP-avond geopend. Deze bijzondere avond staat, net als de gehele fair, in het teken van KIKA (kinderen Kanker vrij). Daphne Deckers zal de presentatie van dit speciale evenement voor haar rekening nemen, terwijl couturier Monique Collignon een exclusieve coutureshow verzorgt. Tijdens deze openingsavond stellen designers outfits ter beschikking voor KIKA welke middels een loterij op die avond van eigenaar zullen wisselen. Ook tijdens de andere dagen wordt er actief geld ingezameld voor KIKA.

Klinkt dit jou goed in de oren en wil jij helemaal losgaan tijdens dit giga shoppingevent? Maak dan gebruik van de korting op de toegangsprijs (maar liefst 25%) die Ze.nl speciaal voor jullie heeft geregeld! Ga naar deze site, kies voor een Promotie Ticket en vul de code WAANZINNIG (in hoofdletters) in. Zo betaal je slechts €7,50 voor een ticket in plaats van €10,-.

Daarnaast mag Ze.nl 1 x2 exclusieve VIP-kaarten weggeven voor VIP charity night for KIKA op vrijdag 1 april (van 19.00 t/m 00:00 uur). Om kans te maken op twee kaarten, moet je Ze.nl liken op Facebook én de onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot 30 maart. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.