WIN: DVD + CD Gooische vrouwen

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Cheryl, Claire, Anouk en Roelien: de dames uit Het Gooi zijn weer helemaal terug in Gooische Vrouwen - de film. Heb jij 'm nog niet gezien (shame on you!), doe dan snel mee met deze prijsvraag.

Dé bioscoophit

Dikke kans dat je 'm al gezien hebt en 100% kans dat je er over hebt gehoord: Gooische Vrouwen de film. En niet zomaar een film! Het is nu al de nummer 1 bioscoophit in Nederland. Een kleine twee miljoen mensen (lees: heel veel vrouwen en enkele verloren mannen) kwamen naar de bioscoop om te smullen van de hilarische film.

Het verhaal
In Het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel. Cheryls man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt.
 
De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.


Gooische Vrouwen is nu verkrijgbaar op dvd en Blue-ray. Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel de film dan online bij Bol.com!
 
Ze.nl mag een aantal exemplaren van de Gooische Vrouwen-film + een cd met de leukste uitspraken verloten.

Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 5 oktober 2011.