WIN: Thriller Time Out

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Judith Visser - koningin van de thrillers - is terug, en hoe! in Time Out lees je hoe Kim het slachtoffer wordt van een ziekelijke obsessie. Hoe dit afloopt? Je kunt nu het boek nu winnen op Ze.nl!

Het verhaal

Schrijfster Kimberley Franklin heeft in haar man Manuel haar grote liefde gevonden, tot zij hem een schokkend geheim uit haar verleden opbiecht. Hij is zo onaangenaam verrast dat hij een time out in hun relatie wil en voor onbepaalde tijd naar zijn familie in Duitsland vertrekt.

Spoedig na het vertrek van Manuel loopt Kim Martine, een vriendin van vroeger, tegen het lijf. Terwijl Kim treurt over haar huwelijk en ze geregeld bij Martine haar hart uitstort, overkomt haar ook nogal wat pech: haar auto wordt gestolen en ze krijgt een ernstig ongeluk. Martine werpt zich op als haar reddende engel en luisterend oor.

Maar is zo veel pech wel toeval? En waarom wil Manuel niet op Kims sms?jes antwoorden? Langzaam komt Kim achter de afschuwelijke waarheid?

Uniek!
Bijzonder aan Time Out is dat Judith Visser QR-codes in haar boek heeft verwerkt. Deze codes kun je scannen met je smartphone, waardoor je vervolgens extra foto?s en achtergrondinformatie te zien krijgt. Helemaal van deze tijd dus!

Kijk voor meer informatie over deze schrijfster op haar website!

Om kans te maken op deze spannende thriller van Judith Visser moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 3 oktober 2011.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel ?m dan online bij Bol.com!