WIN: Een complete woonkamer make-over t.w.v. € 2.500!

Winacties door Redactie Ze.nl

// Deze winactie is verlopen //

Ben jij ook zo gek op planten? Het liefst verbouw je je huis helemaal in jungle-style en reikt jouw plantenzee van vloer tot plafond. Het moge duidelijk zijn: jij bent een echte planten-junkie! Herken jij jezelf hierin? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Laat je gegevens achter en maak kans op een groen make-over van jouw woonkamer ter waarde van maar liefst € 2.500! Daarmee krijgt jouw hele woonkamer een upgrade, inclusief meubels, woonaccessoires én natuurlijk spiksplinternieuwe kamerplanten. Lees snel verder hoe je kans kunt maken.

pokon woonkamer make over

 

WIN een woonkamer make-over!

Leef jij bij het credo "je kunt nooit genoeg planten hebben" én kan jouw woonkamer wel een make-over gebruiken met nieuwe meubels, woonaccessoires en mooie kamerplanten? Doe dan via deze link óf onderstaande button mee met deze winactie en wie weet wordt jouw woonkamer binnenkort in het zonnetje gezet!

Plantenfeestje

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van deze groenste make-over ooit? Een aantal planten zijn momenteel helemaal hot and happening en mogen niet ontbreken in de woonkamer van iedere planten-junkie. Zo is de Alocasia momenteel razend populair. Als je de vorm van het blad zien, kun je je vast wel voorstellen hoe deze plant aan zijn bijnaam Olifantsoor komt. Met zijn grote, groene bladeren is deze plant een mooie toevoeging aan je interieur. Ook de Dwergbanaan, Musa acuminata, is een echte exoot voor in je huis. En als de omstandigheden perfect zijn, groeien er zelfs bananen aan je boom. Hoe leuk is dat! Tot slot kan de Monstera natuurlijk niet ontbreken in jouw interieur. Met de juiste verzorging kun je lang genieten van deze 'gatenplant'!