WIN: Air Doll

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Nozomi is een sekspop, gevuld met lucht. Maar plotseling heeft ze een hart en komt ze tot leven. Voorzichtig schuifelend gaat ze de straat op en verwonderd zich alle nieuwe dingen die ze ziet. Maar wel tijdens werkuren, want wanneer haar eigenaar thuiskomt, ligt ze weer keurig onder de dekens. Die behandelt haar niet als een ordinaire sekspop, maar als een surrogaatvrouw die hij 'lief heeft'. Terwijl haar eigenaar overdag in de bediening werkt, verkent Nozomi stapje voor stapje de wereld. Ze vindt zelfs een baantje bij een videotheek in de buurt, wordt verliefd op een collega en begint steeds meer op een echt mens te lijken. Toch vindt ze het moeilijk om de wereld te begrijpen. Waarom zijn zo veel mensen eenzaam en ongelukkig? En net zo leeg van binnen als zij is?

Air Doll is een mooie, rustige en dromerige film die gaat over eenzaamheid en de opvulling van de leegte in ons leven. Voor mensen die van arthouse houden, zeker een aanrader. Na een succesvolle release in de filmtheaters is de film nu verkrijgbaar op dvd.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Air Doll weggeven. Om kans te maken op een dvd moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 16 januari. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij Bol.com!