WIN: Bioskaartjes Love Ranch

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Het is eind jaren '70 wanneer Grace (Helen Mirren) en Charlie Botempo (Joe Pesci) samen een bordeel beginnen in Nevada. Ze stuiten daarbij op veel weerstand van conservatieve omwonenden. Het leven van de twee maakt een ommezwaai wanneer Charlie in contact komt met Armando Bruza (Sergio Peris-Mencheta), een wereldberoemde bokser uit Zuid-Amerika. Hij verblijft op de ranch voor zijn trainingen en is onderdeel van Charlies plan om van de Love Ranch een groot entertainmentimperium te maken.

Grace en Charlie raken steeds verder van elkaar verwijderd. Hun liefdesrelatie verandert meer en meer in een zakenrelatie, terwijl de afgetrainde Bruza steeds vaker het gezelschap van de oudere Grace opzoekt. Wanneer Charlie merkt dat Bruza, ondanks de vele jongedames in het bordeel, alleen maar oog heeft voor zíjn vrouw, ontpopt hij tot een gewelddadige man met alle gevolgen van dien.

Love Ranch is vanaf 6 januari te zien in de Nederlandse bioscopen.

Ze.nl mag 3x2 bioskaartjes en 1x een Helen Mirren-pakket (met daarin Shadow Boxer en The Last Station) weggeven. Om kans te maken op twee bioskaartjes of het pakket (willekeurig) moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 16 januari. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.