Biodermal lanceert fijne zonnebrand voor de gevoelige huid (+WIN een Biodermal verwenpakket!)

Ah, er gaat niets boven een warm zonnetje op je gezicht. Oogjes dicht, neus in de zon en gaan met die banaan! Helaas zit je huid minder te wachten op die schadelijke UV-stralen. Daarom is het heel belangrijk om jezelf goed in te smeren. Niet iedereen z'n favo bezigheid helaas. Don't you worry, want de zonnebrand van Biodermal voor de gevoelige huid is alles wat je nodig hebt: hij beschermt, hydrateert en, jawel, plakt niet.

Lees ook: Dit zijn de zwemkledingtrends van 2018

Onmiddelijke bescherming

Hoewel de zon een bewezen positieve invloed heeft op je humeur en lichaam, kan je huid helaas niet onbeperkt tegen die warme zonnestralen. Zij kan wel wat hulp gebruiken als het aankomt op bescherming tegen de schadelijke straling en daarom heeft Biodermal een zonnebrandlijn ontworpen speciaal voor de gevoelige huid. Biodermal Gevoelige huid zonnemelk is verreikt met UVA en UVB filters die de zongevoelige huid onmiddelijk beschermen tegen zonnestraling. Dat betekent dat je niet eerst hoeft te wachten tot de boel is ingetrokken, maar direct kan neerploffen in de zon. Kijk, daar houden we van.

Geen plakbenen

Naast een waterdichte bescherming is deze nieuwe lijn van Biodermal ook ontzettend fijn in gebruik. Een dagje naar het strand? Zeg maar dag tegen die plakkerige zandkorrels, want de lichte parfumvrije textuur van Biodermal Gevoelige huid zonnemelk trekt snel in de huid en plakt niet. Yes! En het wordt nog beter. Ook krijg je er namelijk geen vettige huid van, dus minder risico op uitbraken en oneffenheden in je gezicht. 

Hydrateert de huid

En last but not least: Biodermal Gevoelige huid zonnemelk beschermt niet alleen, maar werkt ook hydraterend. De zonnebrand bevat een uniek Triple Moist Complex: drie essentiële vochtinbrengende ingrediënten die een beschermend laagje op je huid leggen. Daardoor blijft de vochtbalans van de huid op peil en blijft de huid zacht en gehydrateerd. Kortom, geen last van uitdroging en vervelende huidschilfers, maar een zijdezacht huidje.

Winactie: zo doe je mee

Dacht je dat het niet beter kon? Well think again, want als klap op de vuurpeil mogen wij samen met Biodermal een speciaal Biodermal verwenpakket weggeven! Check snel ons Instagram-account om te zien hoe je kans kunt maken op dit heerlijke pakket!

Lees ook: Afkoelen bij zomerse temperaturen: dat doe je zo

Beeld: iStock, Biodermal