Foto: Temptations Herbert en Jolien zijn in verwachting

Media door Laura

Huisje tuintje kindje voor Herbert en Jolien! De oud-deelnemers van Temptation Island maken vandaag bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje.

herbert jolien temptation island

Lees ook: Cherish geeft in bijzijn Tim toe: 'Het was allemaal een spelletje' - Temptation Island

Novemberbaby

Herbert en Jolien plaatsten dinsdagochtend allebei dezelfde foto op Instagram. "We are so excited cuz we are expecting!" schrijft een dolblije Jolien bij het kiekje. Uit de hashtags kunnen we opmaken dat ze momenteel 12 weken zwanger is en dat ze in november is uitgerekend.

 

We are so excited cuz we are expecting! 👶🏽❤️ #novemberbaby #12weekspregnant

Een bericht gedeeld door JOLIEN LISA PUYPE © (@jolienliisa_) op

Weer bij elkaar

De twee hadden een veelbewogen relatie vanwege overspel in het verleden door Herbert. Ze wilden dolgraag een kindje als hun relatie Temptation Island zou overleven. Klinkt bekend...? Helaas gingen de zoenpartijen van Jolien met de vrouwelijke deelnemers Herbert te ver en hij ging er zelf vandoor met zijn 'Temptation' Saartje. Aan het eind van het programma wilde Jolien graag verder met 'Herbie', maar voor hem leek de liefde voor goed voorbij. Na het Temptation-avontuur bleek dat ze elkaar weer hadden gevonden. In een aflevering van Temptation Talk zeiden ze dat ze gelukkiger dan ooit zijn en dat is te zien!

Lees ook: Temptation Island-fan? Deze series ga je ook geweldig vinden